MY 2018

Pokud kupujete nebo už jste koupili Opel Astra K, podělte se o zkušenosti.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
fixxxer

Re: MY 2018

Příspěvek od fixxxer »

Kovi píše:
fixxxer píše: Len keby mi ho už “láskavo aj dodali! Čakáme už 3-tí mesiac a je to doosť otravné :oops:
Tak ja som objednaval koncom novembra a 24.1 uz bola na centralnom sklade. Len som do dnes cakal pokial ju privezu do BA (asi nemohli naplnit kamion).... Popravde som tiez dost zvedavy ktory volant tam bude.
A ešte si dovolím otázku....
To ti sám predajca aktívne priebežne oznamuje kde sa Tvoje auto nachádza?
Alebo ho pravidelne kontaktuješ a dotazuješ sa?
Ja som tiež z BA a zatiaľ stále nemám žiadne info, tak som zvedavý.
Marcel
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Reklama

Kovi

Příspěvek od Kovi »

Ano, myslel som ten v Gyor-i. Tak o tom, ze prislo na centralny sklad mi volal on, kedze povodny termin na zmluve bol az 03/18, tak chcel vediet ci ho moze stiahnut do BA. To ze je v BA bola viacmenej nahoda, lebo som mu volal ohladom pneu (ci mozem dat zimne zatial k nim pokial pride auto) a zrovna par hod predtym im prisla dodavka ....

Inak roziel podla mna moze byt aj v tom, ze ja som bral hatchback a ty mas ST... Popripade ti zavola zajtra rano, kedze je mozne ze ti prislo s rovnakym kamionom ako mne :D
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
majusenko

Příspěvek od majusenko »

Ja som predajcovi písal maila v piatok. Objednané 8.12., indikatívne dodanie 03/18 a napísal mi, že koncom februára, resp. v prvej polovici marca by mohla prísť. Ak máš ST a Kovi krátke, tak na jednom kamióne asi nie, naše STčka pôjdu zrejme kamiónom z UK cez La Manche a Nemecko a Koviho príde z Poľska. :)

Dám vedieť, kedy ho dodajú. Ale keď si to počítam, tak výroba bola relatívne rýchla okolo 2mesiacov, ale teda tá dodávka na SR už fakt trvá. Niekto na fóre spomínal, že do týždňa to musí byť z HU v SR, že je to zmluvné, ale predpokladám, že je to zmluva v rámci oplu, nie s klientom.
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
picco

Příspěvek od picco »

Mne predajca tiez tak tvrdil ze ked bude v Gyori (vtedy aj dostane echo ze kotre auta sa donesu), tak o tyzden bude uz v salone. Volal mi az ked auto prislo a ze si mozem dojst pon. Prislo tyzden pred terminom co som dostal (3 mesiace bez jedneho tyzdna).
Astra K MY18 1.4i 101PS Enjoy + Komfortná sada 2 + rezerva
Kovi

Příspěvek od Kovi »

fixxxer píše:Tak som teraz blúdil po webe a volant pre MY 2018 je značne iný a zrejme identický s tým, čo je v Insignii (ale osobne som neporovnával).
Rozhodne je úplne iný.
Neviem, či je to takto lepšie (z pohľadu výrobných nákladov určite).
Som zvedavý, či aj moja bude už mať tento volant. Stále však čakám. Snáď už nasledujúci týždeň konečne príde! Obrázek

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Takze dnes som bol podpisovat papiere,a mam ten spodny. Mam sadu inovacie (led svetla + navi900).
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
majusenko

Příspěvek od majusenko »

Hmm, škoda, viac sa mi páči ten vrchny :D Ale ono je to jedno. Prvé dojmy?
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Kovi

Příspěvek od Kovi »

Tiez sa mi viac paci ten povodny, ale nic sa neda robit....
Dojmy zatial pozitivne, ale kedze im este musia nabehnut moje peniaze, tak realne ho prevetram az v piatok. Ale aspon mi zatial nahodia aj zimne gumy :D
fixxxer

Příspěvek od fixxxer »

Kovi píše:Ano, myslel som ten v Gyor-i. Tak o tom, ze prislo na centralny sklad mi volal on, kedze povodny termin na zmluve bol az 03/18, tak chcel vediet ci ho moze stiahnut do BA. To ze je v BA bola viacmenej nahoda, lebo som mu volal ohladom pneu (ci mozem dat zimne zatial k nim pokial pride auto) a zrovna par hod predtym im prisla dodavka ....

Inak roziel podla mna moze byt aj v tom, ze ja som bral hatchback a ty mas ST... Popripade ti zavola zajtra rano, kedze je mozne ze ti prislo s rovnakym kamionom ako mne :D
Ahojme.
Tak ako ? Už v nej sedíš ? :-)
Dúfam, že sa pochváliš fotkami :-)
Marcel
fixxxer

Příspěvek od fixxxer »

Kovi píše:Tiez sa mi viac paci ten povodny, ale nic sa neda robit....
Dojmy zatial pozitivne, ale kedze im este musia nabehnut moje peniaze, tak realne ho prevetram az v piatok. Ale aspon mi zatial nahodia aj zimne gumy :D
Aaaa, tak som sa sekol.
Už som narazil aj na Tvoj posledný príspevok....
Takže až v Piatok. :-)
Marcel
Mike

Příspěvek od Mike »

Kovi píše:Tiez sa mi viac paci ten povodny, ale nic sa neda robit....
Jinak určitě ti doporučuji tankovat kvalitní 98 / 100 octan benzín. Není to jen u Oplu, ale všechny přímovstřiky na to trpí. Lze se podívat do historie koncernových FSI, která na úsady karbonu a následné detonace trpěli. Taky je dobrý auto občas dobře provětrat, nepodtáčet a měnit olej dříve než 30tis km, ideál je polovina. Já to tak dělám a ušetřil jsem si mnoho problémů. Je tu o tom celé vlákno. Dále se doporučuje neparkovat auto se zařazeným kvaltem ve sklonu, vždy s ručkou, protože se ničí dvouhmotový setrvačník. Jinak gratulace ;) a myslím, že budeš spokojený, za ty prachy je to bomba. Co se týká výkonu 92kW je to ideál. Žádný brutální závoďák, ale dost výkonný na fajn svezení. I plně naložený to jede solidně. :mrgreen:
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Astru K“