Čeština

Informace ohledně aktualizací, DVD mechanik a jiných multimedií a elektroniky

Moderátor: Moderátoři

Sunman

Re: Čeština

Příspěvek od Sunman »

mfilip, ale ty píšeš o akom MY???
On má posledný model, takže tam asi android auto funguje, keďže android ku mne domov nesmie ani náhodou tak to vyskúšať neviem.
Samozrejme ovládanie hlasom určite funguje aj v iných jazykoch než len v angličtine.
Nastavenie spotreby v kilometroch na liter je zaujímavé. Takto to ukazuje v jednotkách pre US a UK a v menu sa to prepnúť nedá. Prehrávať sw by som si nedal a viem prečo.
Reklama

mfilip

Příspěvek od mfilip »

Ja mam auto 8/2015, MY by to mel byt 2014. On ma r.v. 2013 a z fotek palubky mi plyne, ze mame oba stejnou Insignii po FL.

Takze pokud se bavime o predchozi Insignii po FL, tak mam potvrzene od autorizovaneho servisu, ze hlasove ovladani je k dispozici pouze v English a v cestine ani slovenstine dostupne neni.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015
Rici72

Příspěvek od Rici72 »

Díky za odpověď... souřadnice jsem ještě nezadával, ale zkusím a povím :)
mfilip

Příspěvek od mfilip »

Urcite napis, je tu kolem Insignie docela mrtvo, coz je skoda. Ja mam Insignii od kvetna lonskeho roku a jsem velmi spokojen. Verim, ze to bude i nadale. Zatim jsem nic vazneho neresil, jen drobnosti, ktere plynuly z toho, ze mam poprve diesel.

Pokud bys nepohnul s temi km na 1l, tak trosku krkolome reseni by byla OBDII. Udaje o spotrebe bys videl na smartphone. Skoda take, ze vestaveny infotainment neni pripraven na miror od smartphone. Dala by se pak pouzivat navigace ze smartphone, ta originalni nema dost cerstva data a resit to prehranim za 3000 se mi nechce.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Autorádia + navigace + elektronika“