Opel Insignia 2.0 CDTI 118kW 2011

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi nového či ojetého vozu této značky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Johnas

Opel Insignia 2.0 CDTI 118kW 2011

Příspěvek od Johnas »

Dobrý den,

zvažuji koupi Opel Insignia 2.0 CDTi rv 2011. S Insignií jako autem ale nemám žádné zkušenosti, proto bych se rád poradil zde, na co si dát např. pozor.

Mám vyhlédnutou tuto: https://goo.gl/DLVvvV

U auta byl vyměněný motor, může to něco značit?

Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Reklama

Sunman

Re: Opel Insignia 2.0 CDTI 118kW 2011

Příspěvek od Sunman »

za mňa
1/ otvor si sekciu Insignia, je tam hneď na prvej strane 10 rovnakých dotazov ako tento tvoj. Nemohol by si si prečítať odpovede tam? Alebo to máme kopírovať? Fakt si myslím, že je tam úplne všetko.

2/ vymenený motor svedčí o tom, že predchádzajúci majiteľ ten pôvodný zničil.
Opýtaj sa ho prečo. Myslím, že je to férová otázka. Môže to tiež svedčiť o tom, ako bolo s autom zaobchádzané.

3/ kupuješ prvú sériu Insignie, takže počítaj s tým, že multimediálne funkcie tam nie sú - je to 10 rokov starý model - mne teda nechýbajú ale sú tu ľudia, ktorí žiadajú od auta aby tam bolo panoramatické kino s dolby digital zvukom a celé auto fungovalo ako android telefon (samozrejme preháňam)
Prečítaj si moje porovnanie jednotlivých modelových rokov a dozvieš sa viac.
jackdaws

Příspěvek od jackdaws »

divne ze novy motor, nakolko tieto 2,0 vydrzia vela aspon co hovoria servisaci v oploch...
Johnas

Příspěvek od Johnas »

Děkuji za odpovědi,
z ostatních témat mám samozřejmě načteno spoustu, to byla první věc, kterou jsem zde udělal. Šlo mi spíše o názor na tento konkrétní kus.
Sunman

Příspěvek od Sunman »

OK, ku konkrétnemu kusu asi najlepšie vidieť ako vyzerá v detaile.
Určite by bolo dobré vedieť čo sa stalo s pôvodným motorom - normálny nájazd do generálky u tohto motora môže byť kľudne do 500 000 km, takže ak ho zadrel je otázka prečo. Samozrejme stať sa to môže komukoľvek, ale môže to byť tiež známka ako sa majiteľ chová k autu - nie naschvál ale napríklad neznalosťou. Mal som kolegu, ktorý jazdil niekoľko týždňov s alarmom kým sa prišiel opýtať čo znamená "Oel mangel" (Astra r.v.1996 2.0i16V). Doliali sme 4 litre kým hladina stúpla po spodnú čiarku. Strojný inžinier...
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Oplíka“