MY 2018
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: MY 2018
K tomu 98/100 len doplnenie, ale nechcem to tu rozvíjať, lebo je na to samostatná téma v sekcii Motory. 98/100 je predpísané palivo pre 1.6. Turbo, inak stačí 95ka podľa techničáku. Rozdiel (z pohľadu motoru) v 95 a 98/100 je hlavne v aditívach, ktoré sú v rámci paliva obsiahnuté. Preto, ak má Kovi 1.4., tak ja osobne by som doporučil tankovať 95ku a pridávať do každej nádrže predpísaným pomerom VIF aditívum, alebo Millers Oil Petrol. Výjde to lacnejšie a hlavne vieš, že to palivo je aditivované a aj čím. Oktánové číslo nemá extra význam podľa článkov a komentárov vo fóre, podstatné sú tie aditíva a tie si vieš zariadiť sám
So zvyškom, ako je výmena oleja, alebo občasné prevetranie vo vysokých otáčkach sa nedá nesúhlasiť. A ad tie vysoké otáčky - až keď sa motor trochu zabehne
So zvyškom, ako je výmena oleja, alebo občasné prevetranie vo vysokých otáčkach sa nedá nesúhlasiť. A ad tie vysoké otáčky - až keď sa motor trochu zabehne
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
- Reklama
Nazdar. O vlakne viem a dokonca som ho cele (takmer 400 stran) pred kupou precital. Viem, ze sa tu najdu ludia co povedia, ze som blazon ked som aj napriek tomu isiel do 1.4T, ale pre mna to bol bud tento motor alebo ina znacka. Chcel som len benzin, atmosfera nebola s vybavou aku by som chcel, trojvalca nechem v ziadnom pripade a 1.6 uz bola nad cenu co som bol ochotny dat....Mike píše: Jinak určitě ti doporučuji tankovat kvalitní 98 / 100 octan benzín. Není to jen u Oplu, ale všechny přímovstřiky na to trpí. Lze se podívat do historie koncernových FSI, která na úsady karbonu a následné detonace trpěli. Taky je dobrý auto občas dobře provětrat, nepodtáčet a měnit olej dříve než 30tis km, ideál je polovina. Já to tak dělám a ušetřil jsem si mnoho problémů. Je tu o tom celé vlákno. Dále se doporučuje neparkovat auto se zařazeným kvaltem ve sklonu, vždy s ručkou, protože se ničí dvouhmotový setrvačník. Jinak gratulace a myslím, že budeš spokojený, za ty prachy je to bomba. Co se týká výkonu 92kW je to ideál. Žádný brutální závoďák, ale dost výkonný na fajn svezení. I plně naložený to jede solidně.
Na druhu stranu to vyzera, ze od MY17.5 (+ novy olej) je uz problem minimalny (alebo lepsie maskovany ) A co sa tyka vykonu, tak 125 koni podla mna na hatchback bohato staci. Mal som s nim aj skusobnu jazdu a bol som spokojny ....
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
Haló, Kovi....
Kde sú fotky?:((
Marcel
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Mal som este povinnosti, ale uz som aspon zopar pridalfixxxer píše:Haló, Kovi....
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
V konfigurátoru je nová položka "Navigační systém Navi 4.0 IntelliLink" za příplatek 10 000 Kč. Má s tím někdo zkušenost?
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
To je zjevne R4 akorat ma navi no
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
To chápu, ale zajímalo mě jestli to někdo neobjednal... a jak je to v reálu udělaný, jestli tam jsou nějaký změny... je otázkou zda by to neuměli i naše rádia... za vestavěnou navi bych se nezlobil, AA je sice supr, ale ne vždy se mi to chce připojovat drátem...
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Něco jsem našel tady, řekl bych ale že to do starších R 4.0 doinstalovat nepůjde protože verze bez On Star nemají GPS modul.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Môžem potvrdit drziak na telefon absolútne nanič, mám aj drziak na telefón a aj air difúzor na vônu a pre zmenu tá je super, to odporúčam je fakt super… lepšie ako stromečkove plapolajúce vône na spätnom zrkadle…fixxxer píše:Vďaka mojim otázkam som sa tiež dozvedel, že Flex adapter by bola najblbšia položka ktorú by som si objednal. On je totiž (okrem toho, že vyzerá naozaj príšerne) vybavený iba káblom pre Adroid telefóny a musel by som tam pripojiť môj “jablkový” kábel a HLAVNE: stejnak iba nabíja a neprepája s autom!
To je najväčšia blbosť v tomto vozidle a ako iste viete, prepojenie s vozidlom je len a len cez USB v lakťovej opierke. Faaaakt praktické. Ale čo už:)
Každé auto má svoje pre a proti.
Inak ja som čakal v roku 2016 5 mesiacov. Objednaval v 24 hodinovke v marci a preberal v auguste!!! Samozrejme boli začiatky výroby ST…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Flex adaptér: sice jenom napájí, ale jà do nèj mrsknu telefon se zapnutou navigací a je to v poho. Na to slouží dobre.
J.
J.
Astra G 1.6, Astra K, enjoy, 1,4 turbo 92 kW, červená ST, mlhovky