Nefunkcne systemy -> kolizia + detekcia znaciek

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Rado84

Re: Nefunkcne systemy -> kolizia + detekcia znaciek

Příspěvek od Rado84 »

egressko píše:
Rado84 píše:
egressko píše:Ahojte, čo stým zarosením prednej kamery? skúšal to niekto v servise spomenúť ?
Volal som vedúcemu servisu v BA, či má vôbec zmysel chodiť tam. Povedal mi, že nejde o vadu (zbytočná cesta do servisu) a jednoducho treba pustiť ofuk predneho skla na max.(vtedy sa pusti aj klima) a počkať kým to vysuší. Mne to v zime trvá asi 10 min a potom sú systémy dostupné. Nie je tam el. ohrev, tak treba fúkať.

Oukej teda, včera 5 osôb v aute a neodhmlilo sa mi to ani po 250 km + ofuk čelného skla. Takže vravíš, že to neberú ako vadu ... veď ako inak :-) nevadí. V podstate sme doteraz všetci fungovali bez týchto somarín, len nemám rád keď niečo v aute mám a nefunguje to a vyhadzuje rôzne hlášky...
Ak sa ti to neodhmlilo po 250 km s ofukom čelného skla, tak to by som skúsil servis. Na fóre (už neviem či tu alebo UK) som čítal, že niekomu slabo fúkal ventilátor a zahmlieval sa, tuším to odstránili novým SW. Ja som mal niekoľko ciest s plným autom v zime (300-800 km) a zahmlený boli len v zadu, predok v pohode ofúkalo.
Astra ST (K), Innovation
rv. 2017, 1.4T benzin, 110 kW, AT6, LED Matrix, Navi, zimna sada, ine
Spotreba: 6,4l / 100 km (palubny pocitac)
Reklama

egressko

Příspěvek od egressko »

Rado84 píše:
egressko píše:
egressko píše:
Oukej teda, včera 5 osôb v aute a neodhmlilo sa mi to ani po 250 km + ofuk čelného skla. Takže vravíš, že to neberú ako vadu ... veď ako inak :-) nevadí. V podstate sme doteraz všetci fungovali bez týchto somarín, len nemám rád keď niečo v aute mám a nefunguje to a vyhadzuje rôzne hlášky...
Ak sa ti to neodhmlilo po 250 km s ofukom čelného skla, tak to by som skúsil servis. Na fóre (už neviem či tu alebo UK) som čítal, že niekomu slabo fúkal ventilátor a zahmlieval sa, tuším to odstránili novým SW. Ja som mal niekoľko ciest s plným autom v zime (300-800 km) a zahmlený boli len v zadu, predok v pohode ofúkalo.
Jasné, zle som sa vyjadril. Čelné sklo udržiaval ventilátor odhmlené ale kamera sa neodhmlila. Všimol som si ešte v nastaveniach klimatizácie a kvality vzduchu, že sa dajú nastaviť otáčky ventilátora . Mám to na strednom nastavení, tak skúsim vysoké... a uvidím keď zase nastane tá situácia.
ASTRA K ST 1.4T, 92kW, 2017, INOVATION
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Ted jak je kosa tak zas vyskakujou po ranu nahodny hlasky :D
Vcera service ESC a dnes servis parkovaciho asistenta, ktery opravdu nefungoval prvnich par minut.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
bilinxe

Příspěvek od bilinxe »

Taktiez sa mi stalo ze ked bolo okno zarosene nefungovali dobre matrixy a senzory na znacky, skusim viac pouzivat klimu nech sa pekne okno odrosi
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“