O.K. Takze tie sviecky maju nieco do seba?mattonecz píše:No tak po ranni jizde za studena musim rict, ze mi to prijde o dost lepsi. Prislo mi, ze to uz necuka za studena. Ja vzdy jedu par set metru po rovine a pak hned do kopce, a do toho kopce to pekne poskakovalo. Dnes ne.
Dale mi prijde i lepsi tah v nizkych otackach, uz od tech 2tis. S origo SW.
Ja osobne si teda myslim, ze kdo ma novy SW a stare svicky, tak mu to nepotahne v tech nizkejch. Proste ten novy SW ma asi hodnoty pro novy svicky.
Dnes tam dam zase 150konovej chip a budu testovat dal.
Jinak 100% to proste neni a asi nikdy nebude. Pri plnym plynu proti kopci to proste trochu trhne obcas.
Mne ani nikdy za studena netrhalo. Sice je pravda ze za studena som auto nikdy netlacil do vykonov. Max 1/3 plynu. Ved za studena je este husty olej tak kvoli mazaniu turba netlacim do vykonov.
Ten novy soft zo svieckami novymi asi daco bude mat do seba. Mam este stare sviecky ale odkedy mam novy soft, moj pocit je asi taky ze auto stratilo na vykone v celom spektre otacok. Tak asi 10-15 % z vykonu slo dole. Nic sa na tom nezmenilo ani po najazde viac km. Niekto tu spomynal ze soft sa este optimalizuje podla do cca-500 km podla stylu jazdy. Nic sa u mna nezmenilo. auto lelenivsie hlavne pri predchadzani. Pred novym softom to asi pri 3500 ot. koplo do zadku a neskutocna sila a vykon. Otackomer letel hore ako strela. Teraz sa to nekona. Mam novy olej LIQI MOLY DX1, Novy soft a stare sviecky. takze uz len by to chcelo este dat nove sviecky k novemu softu. Tak trosku pochybujem o tom zetie sviecky nove mi pomozu tomu vykonu co som mal kedysi