Spojkový pedál
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Spojkový pedál
chtěl bych se zeptat kde vám zabírá spojka, dole, uprostřed nebo jako mě asi 3cm zvrchu?
- Reklama
Re: Spojkový pedál
U mňa tak cca v strede
-
Začal mi "povrzávat" spojkový pedál, nesetkali jste se s tímto někdo? Při pouštění spojkového pedálu jako kdyby lupne, vrzne, je to lehce cítit i v noze. Jinak spojka funguje normálně, co s tím?? Bratrovi měnili loni komplet celou sadu pedálů a od té doby najel přes 10tis.km a v pohodě. Tomu to ale lupalo ještě víc, co mi popisoval a srovnával.. Nicméně moje Astra je o rok mladší a závada se také objevila, proto se mi nechce věřit, že bychom byli jedíní..
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
mně vržou snad všechny. reklamoval sem to ale klasicky, závada se neprojevila. tak s tím jezdím. záruka už je pryč
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
No mě to tak lehce, ale znatelně lupne úplně nahoře při pouštění spojky, jako možná je to prkotina, ale u ročního auta se 17-ti tisíci km by to asi nělat nemělo..
Spojkový pedál
Mě spojkový pedál jakoby vrní. S tlustými, zimními podrážkami to není tak hrozný, ale v sandálech to je cítit hodně. Je to vibrace o dosti vysoké frekvenci.
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
-
Pokud ti po seslapnuti vrni,tak je dvouhmota v haji..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Mne vrze pedal hlavne v lete. Zalezi taky na zpusobu seslapnuti. Kdyz jej seslapnu rychle, nevrze, kdyz pomalu, treba pri parkovani mezi auta, tak trosku povrzava. Strikal jsem WD40, mazal vazelinou, zejmena v miste, kde se pruziny dotykaji plastove casti pedalu. Zlepsilo se to. Podle mne to zcela odstranit asi nepujde, da se to jen eleminovat, aspon v mem pripade to jakztakz slo. Plast a kov budou vrzat vzdy, tady Opel udelal chybu.
Jinak ke spojce. Taky mi funguje dobre, pri seslapnuti se nic nechveje, ale pravda je, ze pokud jedu na nejaky prevodovy stupen a jen velice mirne slapnu na spojkovy pedal, tak citim pomerne velke vibrace.
Nevim, jestli to je normalni, ale u jinych aut jsem si toho nevsimnul, respektive to zatim ani nezkousel.
Jinak ke spojce. Taky mi funguje dobre, pri seslapnuti se nic nechveje, ale pravda je, ze pokud jedu na nejaky prevodovy stupen a jen velice mirne slapnu na spojkovy pedal, tak citim pomerne velke vibrace.
Nevim, jestli to je normalni, ale u jinych aut jsem si toho nevsimnul, respektive to zatim ani nezkousel.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015
-
Je možný, že je to tím teplem, když bylo chladněji, tak jsem vrzání neregistroval... asi to moc prožívám
Mám přesně stejné projevy. Dle servismana je to v pořádku.mfilip píše: Jinak ke spojce. Taky mi funguje dobre, pri seslapnuti se nic nechveje, ale pravda je, ze pokud jedu na nejaky prevodovy stupen a jen velice mirne slapnu na spojkovy pedal, tak citim pomerne velke vibrace.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0