prostor u dojezdové rezervy ST
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
prostor u dojezdové rezervy ST
Ahoj, řešil někdo prostor u dojezdovky .Přijde mi tam zbytečně dost nevyužitého místa a ty plechy nevzhledné.Plus je tam i nějaká elektroinstalace.
Není třeba nějaký organizer,nebo neřešil to někdo svépomocí?
Díky za nápady.Tom
Není třeba nějaký organizer,nebo neřešil to někdo svépomocí?
Díky za nápady.Tom
- Reklama
Re: prostor u dojezdové rezervy ST
Ahoj,
ja som ten priestor vyriesil definitivne.
Dodatocne som si kupil plnohodnotnu rezervu
Ale kym som ju nemal, zistil som, ze do "vane" sa zmesti standardna rozkladacia plastova debnicka, ktora moze byt rozdelena na rozne mensie oddelenia. Obavam sa, ze organizer kruhoveho podorysu zatial neexistuje.
Tie nevzhladne plechy som polepil molitanom na tlmenie zvuku.
http://www.duban.sk/?q=node/4447
Ten som vyrezal podla potreby a k plechu pripevnil obojstrannou lepiacou paskou.
Samozrejme, su aj ine sposoby a prostriedky.
Objektivne nedokazem posudit, ci klesla hladina hluku, zmensil a zmenil sa priestor, v ktorom sa odrazal zvuk, takze teoreticky ano.
ja som ten priestor vyriesil definitivne.
Dodatocne som si kupil plnohodnotnu rezervu

Ale kym som ju nemal, zistil som, ze do "vane" sa zmesti standardna rozkladacia plastova debnicka, ktora moze byt rozdelena na rozne mensie oddelenia. Obavam sa, ze organizer kruhoveho podorysu zatial neexistuje.
Tie nevzhladne plechy som polepil molitanom na tlmenie zvuku.
http://www.duban.sk/?q=node/4447
Ten som vyrezal podla potreby a k plechu pripevnil obojstrannou lepiacou paskou.
Samozrejme, su aj ine sposoby a prostriedky.
Objektivne nedokazem posudit, ci klesla hladina hluku, zmensil a zmenil sa priestor, v ktorom sa odrazal zvuk, takze teoreticky ano.
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada
taky to budu asi muset nějak vylepit když neseženu něco jiného
Dnes jsem řešil stejný problém
Nemáte někdo foto jak do prostoru u rezervy úhledně naskládat např. malý kompresor na kola? Kde vlastně v ST vozíte lékárničku, žárovky, hasičák? Mám sice flex-organizer, ale ta boční síťka není moc velká ani nevypadá úhledně 
Díky za tipy.
stingray: K té plnohodnotné rezervě - to je pneu 205/55/16? Vejde se tam bez jakýchkoliv úprav?

Díky za tipy.
stingray: K té plnohodnotné rezervě - to je pneu 205/55/16? Vejde se tam bez jakýchkoliv úprav?
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
to westler: lékárnu a různé bejkárny mám nalevo v tom otvoru ve stěně. Je tam místa dost. Naproti je už místa trochu méně, ale i tak se tam pár věcí vleze. Žárovky a kompresor by se ti měl vlézt pod podlahu úplně dozadu (v levo od baterky) je tam pěkná plocha z polystyrenu. Neklouže to, nepřekáží....zbytek "bordelu" mám kolem rezervy a ještě je tam cca 10cm prostor,do výšky, na něco placatého

Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Andrej: Díky za tipy. K tomu otvoru vlevo (a asi i vpravo) - mám tam nějaké konektory a pár kabelů, tak nevím zda tam plácnout lékárničku aby časem nemohla něco z uvedeného poškodit. Všiml jsem si totiž že kabely jsou naprosto titěrné proti tomu co bylo v Háčku 

JJ, přesně tak to mám i já. Jen tak různě vyskládané a taky množství nákupních tašek. Tlumí to i hluk na který si tu někdo stěžoval.Andrej píše:to westler: lékárnu a různé bejkárny mám nalevo v tom otvoru ve stěně. Je tam místa dost. Naproti je už místa trochu méně, ale i tak se tam pár věcí vleze. Žárovky a kompresor by se ti měl vlézt pod podlahu úplně dozadu (v levo od baterky) je tam pěkná plocha z polystyrenu. Neklouže to, nepřekáží....zbytek "bordelu" mám kolem rezervy a ještě je tam cca 10cm prostor,do výšky, na něco placatého![]()
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Tak kompresor do prostoru k rezervě mám vybraný (pro inspiraci - http://www.air-man.cz/kompresor-airman-tour)
Ještě dotaz k těm bočním otvorům kufru u ST: není tam orig. nějaký přídržný pásek nebo něco takového? Dát tam malou lékárnu navolno tak se bojím že mi "ujede" v předozadním směru a už ji nenajdu
(sranda, nicméně kdyby měla klepat o výztuhu tak by mě z toho kleplo
)
A co hasičák - máte, řešili jste umístění?
Ještě dotaz k těm bočním otvorům kufru u ST: není tam orig. nějaký přídržný pásek nebo něco takového? Dát tam malou lékárnu navolno tak se bojím že mi "ujede" v předozadním směru a už ji nenajdu

A co hasičák - máte, řešili jste umístění?
Ja mám lepiacu sadu a vtedy je vpravo v tom bočnom otvore kompresor k lepiacej sade v čiernej krabičke pripevnenej gumennou prackou. Ak nemáš lepiacu sadu, tak neviem či to tam budeš mať, ale je tam taký málý výlis na uchytenie tých gumičiek, ten tam pravdepodobne bude v každom prípade. Takže niečo sa tam prinajhoršom bude dať dorobiť.
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
to westler: hasičák mám u rezervy (1kg). A ta lékárna ti nemá v tom levém boku kam ujet
mám tam i trojúhelník a ještě tam pořád je
Co se týče držáku či nějakého pásku, nic tam není..kromě nějakých kablíků - zkusit to můžeš s nima, pokud máš kuráž 

Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)