automaticke prepinanie svetiel

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

majusenko

Re: automaticke prepinanie svetiel

Příspěvek od majusenko »

Hľadal som to na UK fórach a bohužiaľ nie :( Aspoň som nič nenašiel.
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Reklama

Majo

Příspěvek od Majo »

Nj a to je fak nafigu, ze v sere/hmleniekedy svietia len predne LEDky a zadne nie ... mimo mesta radsej zapinam v takychto podmienkach svetla manualne
Astra K ST 1.6T benzin, Dynamic
morgoth

Příspěvek od morgoth »

Denní svícení je podle zákona určeno jen pro použití za dne a nesnížené viditelnosti, takže potkávačky v mlze musíš zapínat tak jako tak.

Btw jestli někoho štve že se mu i ve dne zapínají světla, na uk fóru přišli na to, že se dá vypínač světel vyměnit za ten používaný u corsy, který má kromě auto polohy i polohu na denní svícení a prý to v astře funguje.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
westler

Příspěvek od westler »

morgoth: jedná se o to, že když (ve dne, normální viditelnost) vzadu na autě nic nesvítí, tak se snáz přehlédne (zvlášť mezi ostatními auty, které svítí)...

majusenko: díky, taky jsem k tomuto nic nenašel :(
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Jmac74

Příspěvek od Jmac74 »

mattonecz píše:mě nevadí, že světla zůstanou občas svítit déle, vadí mi s tím související ztlumené osvětlení přístrojovky. to je lepší to na křižovatce chcípnout a pak se to probere.
sám moc denní svícení nemusím, ale ty ledky sou vidět dost, škoda jen, že se nedá přisvítit zadek
v dešti se to naštěstí rozsvítí samo poměrně rychle, jen občas k večeru už mi přijde šero tak si rozsvěcím ručně světla
Chová se mně to podobně. Co update sw v ebc. Nezkoušel někdo. Je to záležitost jen 2016 nebo to takto zlobí i u 2017 a 2018?
Astra K 1.6 200 hp akt.
Vectra C 1.8 122 hp akt.
Vectra A 2.0 115 hp
Kadett E 1.6 75 hp
westler

Příspěvek od westler »

Jmac74: dle UK fóra se SW update týkal hlavně toho že DRL po přepnutí na potkávačky se již nepřepnou zpět na DRL ... co jsem si všiml na mém autě (MY2018) tak je toto v pořádku.
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Mike

Příspěvek od Mike »

Jmac74 píše:
mattonecz píše:mě nevadí, že světla zůstanou občas svítit déle, vadí mi s tím související ztlumené osvětlení přístrojovky. to je lepší to na křižovatce chcípnout a pak se to probere.
sám moc denní svícení nemusím, ale ty ledky sou vidět dost, škoda jen, že se nedá přisvítit zadek
v dešti se to naštěstí rozsvítí samo poměrně rychle, jen občas k večeru už mi přijde šero tak si rozsvěcím ručně světla
Chová se mně to podobně. Co update sw v ebc. Nezkoušel někdo. Je to záležitost jen 2016 nebo to takto zlobí i u 2017 a 2018?
Já to u MY2017 mám taky, že to občas nepřepne zpět. Zůstane viset, ztlumená přístrojovka. Musí se zhasnout celý auto a znovu nastartovat. Plánuji si říct o update.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Mituma

Příspěvek od Mituma »

Klucí, zkuste update. U MY18 funguje vypínání a zapínání potkávaček celkem svižně a přístrojovka okamžitě s tím.
Bez problému.
Astra MY18 BiTurbo
Mike

Příspěvek od Mike »

V červenci mi místo update doplnili jen nějaký gel, prý to je tím, že to čidlo pod sklem nemá dostatek gelu a nevidí dobře v dešti a na světlo. Jenže to funguje pořád stejně blbě. Řeknu si o update. Jediný co mi tím způsobili, že ten kastlík z plastu co to kryje, začal drnčet na kostkách s celým zbytkem ostatních plastů v autě. Tohle drnčení mě štve na Astře momentálně úplně nejvíc. Dám vědět zda update SW pomohl. Případně by mohl někdo kdo to taky řešil, jestli mu to vyřešil. Já mám MY2017.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Colbricon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Colbricon »

Zdar borci

U mě (MY 2017) to také trvá občas déle, než skočí zpět denní režim. Co se týče senzoriky - asi to poláci v Anglii nalepovali nějak blbě, mě se normálně odlepil snímač deště. Přidělali to v servisu.

A od té doby drnčí ten plastovej šmejd. Nevíte někdo, jak se to dá bezškodně rozebrat? Že bych si to maličko vyfutroval tlumící hmotou, nebo nějak poladil...
Sepp

Opel Signum 1,9 CDTi Sport / 110 kW
http://moje.auto.cz/--Sepp--/opel-signum.html

Opel Astra K ST Innovation 1,4 / 110 kW
https://photos.app.goo.gl/o3w53Hgg9WA6c84KA
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“