trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Ower

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Ower »

Zdravim Vas,
som tu novy najma preto, ze uvazujem na Astrou 1.4 T 92kw. Potom co som tu stihol precitat, tak som sa chcel opytat ci su tie problemy s trhanim vyriesene alebo sa vyskytuju aj v motoroch z roku 2018?
Reklama

Peto

Příspěvek od Peto »

2018 uz nikto tu neriesi. Myslim ze uz ani 2017 v druhej polovici roka tu nikto nic nespomina.
Urcite to uz poriesili vo vyrobe si myslim. Aj keby nie,tak je to riesitelny problem.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Rossi

Příspěvek od Rossi »

sladas opc píše:Tak mam chipnuto..zvolil jsem jen optimalizaci s narustem vykonu cca 10% slo mi hlavne o to aby zmizelo to mikrotrhani a obcasne lspi..za me spokojenost hned jsem to zkusil a v nizsich otackach seslapnout plyn na sestku a v pohode bez cukani sla..tak jak to slo dnes to nikdy neslo..jde i lehceji za plynem..za me uplna spokojenost a doufam ze tak uz zustane furt!!!cena 5100kc
Ahoj Sladas, samozrejme som rád že ti všetky opatrenia zabrali, len by som mal otázočku ked máš Dynamic mal by si mať aj prepínač jazdného režimu "Sport". Ako sa auto chová teraz ked prepneš do športového módu? Pýtam sa len preto či chip toto nejakým spôsobom "nevyrovnal" a či je tam stále určitý rozdiel. Vdaka
Astra G 1,6 - 2008 Classic
Astra K 1,4T ST 110kW Innovation, Matrix, Sport
Rossi

Příspěvek od Rossi »

To Ower:

Mam MY2018 1,4T a zatial lahko cez 5000km a ide bez problémov.
Dlhodobá spotreba PC 6,2 real 6,8. Určite odporúčam LED.
Astra G 1,6 - 2008 Classic
Astra K 1,4T ST 110kW Innovation, Matrix, Sport
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Rossi píše:
sladas opc píše:Tak mam chipnuto..zvolil jsem jen optimalizaci s narustem vykonu cca 10% slo mi hlavne o to aby zmizelo to mikrotrhani a obcasne lspi..za me spokojenost hned jsem to zkusil a v nizsich otackach seslapnout plyn na sestku a v pohode bez cukani sla..tak jak to slo dnes to nikdy neslo..jde i lehceji za plynem..za me uplna spokojenost a doufam ze tak uz zustane furt!!!cena 5100kc
Ahoj Sladas, samozrejme som rád že ti všetky opatrenia zabrali, len by som mal otázočku ked máš Dynamic mal by si mať aj prepínač jazdného režimu "Sport". Ako sa auto chová teraz ked prepneš do športového módu? Pýtam sa len preto či chip toto nejakým spôsobom "nevyrovnal" a či je tam stále určitý rozdiel. Vdaka
Zatim jsem fakt uplne spokojen,ale douf ze uz tak zustane..ono totiz vzdy to po jizde ze servisu bylo v pohode a pak to prislo..jinak rezim sport funguje porad a ted bych rekl ze jeste vice draveji-zkousel jsem hned..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ower

Příspěvek od Ower »

Co hovorite na tuto ponuku?
https://imgur.com/a/N0kVKNp
Ako je to s vnutornym priestorom, je to velmi male?
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Nabidka rekl bych dobra. Vnitrni prostor je absolutne OK. Kufr je mensi. Ale tak to si snad prohlidnes v prodejne :) Jen bych si tam dal nejaky normalni kola :D (17)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
sladas opc

tak zazrak se nekona..vcera mi pri zrychleni z mensich otacek na 4ku zamlatila..uz jsem zoufalej z toho..zkusim jeste olej od millerse pro zavodni motory..
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

to je holt nejvic mechanicky problem. nejlepsi by bylo otevrit motor a vycistit od karbonu. ja tim ze nevyhodim prachy za cupru tka chci sehnat i pridavny chladic. ono to pak taky bude min blbnout kdyz tam bude nizsi teplota
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
sladas opc

kuchnout motor mi chteli,ale ja to nechtel-duvod je ten ze neverim mechanikum v autorizovanym servise..navic ten motor tlaky ma luxusni coz mi zmerili a pochybuju kdyz by nekde byla chyba ze by tlaky mel..a ze by byl zakarbonovanej tezko rict davam furt aditiva a i kvalitni paliva-vervu,shell atd..zkusim jeste nejspis ten olej od millerse,ikdyz ma normu dexos2..ono nejde ani tak o tu normu jako spise o slozeni oleje,takze by ve finale dexos2 treba od toho millerse nemusel vadit..ma i minimalni odparnost coz je dulezite u primovstriku..no nemam uz co zkazit vsechny mozny veci uz jsem zkusil..
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“