Sladas ja nechapem preco ti to furt skube. Sam si povedal ze sviecky ti pomohli najviac. Taktiez som ich dal a som velmi spokojny.sladas opc píše:kuchnout motor mi chteli,ale ja to nechtel-duvod je ten ze neverim mechanikum v autorizovanym servise..navic ten motor tlaky ma luxusni coz mi zmerili a pochybuju kdyz by nekde byla chyba ze by tlaky mel..a ze by byl zakarbonovanej tezko rict davam furt aditiva a i kvalitni paliva-vervu,shell atd..zkusim jeste nejspis ten olej od millerse,ikdyz ma normu dexos2..ono nejde ani tak o tu normu jako spise o slozeni oleje,takze by ve finale dexos2 treba od toho millerse nemusel vadit..ma i minimalni odparnost coz je dulezite u primovstriku..no nemam uz co zkazit vsechny mozny veci uz jsem zkusil..
Ten olej od Millers Dexos 2 ti nemusi pomoct.
Dexos 1 ma ine zlozenie. Vlasne obsahuje menej vapnika a este niecoho mene, Co vlasne aj znizuje to samovznietenie v neziaducu chvilu. Tiez som chcel dat od Millers ale este nevyrabaju Specifikaciu Dexos 1.
Neviem ale si tu spominal ze tvoj kamos daval cipovat a ze mu ide perfektne,tak preco tebe nie? Bol si cipnut v tej istej firme co on?