RadPet, ono je to tak trochu od modelu k modelu, od roku k roku takže to musíš vysledovať sám.
Napríklad u mojej poslednej Insignie sa už nedá zamknúť auto bez alarmu - niekedy som nechával otvorené okná na aute zaparkovanom na dvore, ale zamkol na jendo stlačenie tak aby do neho napríklad nešli deti a neuvoľnili brzdu. Teraz sa alarm aktivuje buď stlačením 2x ihneď alebo po stlačení 1x po uplynutí ca 30sek automaticky - nerozumiem celkom načo je toto dobré.
K dead-lock - nevedel som, že to takto Opel nazýva - po zamknutí na dead lock, sa nedá vyháčkovať zámok to čo zlodeji bežne robili na oktávkach - zapichli drôt do tesnenia vedľa okna zvonku a vytiahli zámok a otvorili - ca 20 sekund "práce".
Vyskúšaj tak, že sadni do auta, zamkni diaľkovým a po chvíli skús otvoriť zvnútra kľučkou dvere. Podľa návodu, ktorý si tu prilepil by to nemalo ísť. cuplík sa síce zdvihne ale dvere sa neodistia a keď kľučku pustíš tak zase spadne dolu.
Odezva dálkového zamknutí
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
Re: Odezva dálkového zamknutí
Díky za rady. Zkusil jsem to a výsledek je stejný, ať to zamknu jednou nebo dvakrát (se zatroubením) - vždy při prvním pohybu vnitřní kličky se vysune cuplík a při druhém se otevřou dveře. zkoušel jsem u všech sedadel. Takže asi mám Astru bez Dead lock
ASTRA K ST Enjoy B 1.4 XE MY18, Olympic White, 74 kW + Komfortní sada 2
Re: Odezva dálkového zamknutí
Taky jsem to řešil, můj dealer ani nevěděl co to znamená. Deadlock je supr a měla ho i obyčejná Škoda F2. Astra to má jen s alarmem jinak to nedostaneš. Tohle je jedna z věcí co mi tam chybí. Stačí rozbít zadní okénko a ses uvnitř, nebo vyhackovat jak tu bylo... Na druhou stranu dneska už auta pro zlodeje nejsou až tak zajímavý.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017