Výmena R4.0 intellilink za Navi900
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Výmena R4.0 intellilink za Navi900
Zdravím,som majiteľom astra k 1.4T enjoy r.v.2/2017 s informačno-zábavným systémom R4.0 intellilink,chcem sa opýtať či je možné u astra k vymeniť informačno-zábavný systém za iný ako je zabudovaný(R4.0 intellilink za Navi900 intellilink).Ak áno,kde by som sa mal obrátiť.Volal som môjmu predajcovi ten ma prepojil na náhradné diely a tam mi bolo povedáné,že mi nevedia poradiť ak by som chcel nové rádio tak len to čo tam mám inú variantu on nevie ponúknuť.
- Reklama
Re: Výmena R4.0 intellilink za Navi900
ono totiž ani R4.0 ani Navi900 nie je autorádio ale nazval by som to HMI v aute spojené s mnohými funkciami a možnosťami v aute. Takže výmena neznamená vytiahnuť krabičku a vymeniť za inú ale zrejme spústu komunikácií na sieťovom rozhraní tohto audio-kontrolného centra...
Zabudni na to.
Zabudni na to.
Ďakujem,ono predtým som mal astru h a tam nebol problém len mať odpárované rádio a displej a nanovo napárovať a kabeláž taktiež sedela len sa musela vymeniť anténa za gps.No,ale astra k je iný level nie nadarmo sa to nazýva intellilink systém,ktorý nezahrnuje len rádio.Budem to musieť riešiť externou navigáciou,kedže na slovensku je to s mobilným pokrytím(systém android-auto) tak ako je.
Melo by to jit, ale bude to docela raketa. Resilo se na UK forech. Potrebujes kazdopadne jednotku 900 intellilink, antenu a podle vseho rgb info displej (tzn. celou pristrojovku, ktera ma oproti monochromu jine rozmery displeje a mensi budiky) a s tim kazdopadne volant. Myslim, ze jsem jednou zahlidl kombinaci 900 intellilink a monochromu displeje, ale nedam za to ruku do ohne. Chtelo by overit. V tom pripade by to bylo dosti jednodussi. Kazdopadne to lze.
Astra MY18 BiTurbo
Lze asi vsetko na svete. otazne je kolko to stoji a co to prinesie.
navyse na slovensku, kde navi900 nekomunikuje so slovenskym TMC a upgrade map u opla stoji tolko ako nova externa navigacia. takze kvoli navigacii by som do toho nesiel ani zadarmo. pokial by to malo byt za ucelom zvysenia komfortu v niecom inom mozno ale toto bude ako hovoris raketa.
navyse na slovensku, kde navi900 nekomunikuje so slovenskym TMC a upgrade map u opla stoji tolko ako nova externa navigacia. takze kvoli navigacii by som do toho nesiel ani zadarmo. pokial by to malo byt za ucelom zvysenia komfortu v niecom inom mozno ale toto bude ako hovoris raketa.
V Cechach je mozna TMC dostupne, ale navigace 900 intellilink stejne nevidi uzavirky a nereaguje na provoz. Rsp. Obcas zahlasi nejakou uzavirku, ale ta, ktera trva dele se treba neprijevi a navigace vesele miri do zaboru. Po asi tydenim “zkusebnim” obdobi jsem rychle presel na funkcni waze, dnes jiz bezproblemove pres Carplay. Cili pokud R.4 umoznuje AA, nebo CP, vubec bych neresil.
Astra MY18 BiTurbo
S R4.0 a AA jezdím pravidelně a funguje. Používám mapy Google. s Waze jsem míval problémy.
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
Jeste je treba podotknout, ze vsechny jednotky si budes muset nechat sparovat s autem u Oplu (pokud se do toho pustis). Jednodussi je auto prodat a koupit jine s patricnou vybavou
MY17.5 ST 1.6T Innovation + goodies
Áno, ale to je bordel českého rozhlasu a funguje to takto zle odvtedy, čo vytvorili jednotné centrum v Ostrave. Nie je to chyba NAVI900, rovnako je to v každej navigácii ktorá používa TMC.Mituma píše:V Cechach je mozna TMC dostupne, ale navigace 900 intellilink stejne nevidi uzavirky a nereaguje na provoz...
Na slovensku sme ešte väčší borci, RTVS vybral systém TMC, ktorý nepodporuje žiadna vstavaná navigácia - aspoň som nenašiel žiadnu značku kde by to fungovalo -ˇkoncern, Opel, BMW... Snáď TomTom by to vraj mohol vedieť. Garmin má na slovensku svoju vlastnú službu a tá funguje s garminom veľmi dobre - všetky kolony ráno ukazuje presne...
Ale vraj nová navigácia Opel snáď ovláda aj SK TMC.