Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Mi prijde, ze jsem se s 18% slevou u verze smile dostal snad na 420 tisic a je tam vesmes co je treba jako prijemny standard.. samo neni to innovation, ale predpokladam, bych se furt vesel pod pul mega v kombiku
- Reklama
Tak inovation by byl za 466000 po 15% sleve.. tusim tak nejak jsem byl pred dvema lety s venou taky, prijde mi to furt stejny..
-
Já měl 22% slevu z nižší cenové konfigurace, takže z těch 18% by se ještě dalo něco srazit, moje auto bylo normálně do výroby, žádná skladovka a na fyzickou osobu.
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Toto jsou slevy z opel partner
-
Já to neměl z Opel Partner, možná tam jsou ty procentuální slevy předem dané a níž se nedostaneš, nevím
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Přidám pár mých pocitů s Astrou 1,4 turbo 92kW. Aktuálně mám najeta 22kkm.
Od asi 20kkm mám pocit, že si ten motor sedl a teď jede jak z praku. Nezáleží na benzínu, beru 95 kdekoli. Vyloženě si užívám výjezdy z obce na trojku, z 50 zrychlím na 120 a motor má chuť jít i dál, pak řadím 6, pokud je hezká cesta a volno. Mnohem líp to motoru chutná ve vyšších otáčkách. Dřív se tvářil, že se mu tam moc nechce. Možná je to subjektivní, ale fakt mě baví ho víc točit.
Od asi 20kkm mám pocit, že si ten motor sedl a teď jede jak z praku. Nezáleží na benzínu, beru 95 kdekoli. Vyloženě si užívám výjezdy z obce na trojku, z 50 zrychlím na 120 a motor má chuť jít i dál, pak řadím 6, pokud je hezká cesta a volno. Mnohem líp to motoru chutná ve vyšších otáčkách. Dřív se tvářil, že se mu tam moc nechce. Možná je to subjektivní, ale fakt mě baví ho víc točit.