astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
Svetlá sa zahmlievajú, lebo tam je vlhkosť, to je jednoznačné ... otázne je, či:
1. Vlhkosť sa dostala pri výrobe svetiel a tie sa takto zatesnili
2. Svetlá sú netesné, vlhkosť vniká počas prevádzky
V tom prvom prípade pomôže odvrtanie, ale muselo by sa to urobiť v lete, počas teplých dní, nechať to odpariť a potom vyvŕtané diery zatesniť. V prípade č.2 vyvŕtanie nepomôže.
Na mojich svetlách som si tiež všimol mierne zahmlenie ... uvidím, ako sa to bude správať ďalej.
1. Vlhkosť sa dostala pri výrobe svetiel a tie sa takto zatesnili
2. Svetlá sú netesné, vlhkosť vniká počas prevádzky
V tom prvom prípade pomôže odvrtanie, ale muselo by sa to urobiť v lete, počas teplých dní, nechať to odpariť a potom vyvŕtané diery zatesniť. V prípade č.2 vyvŕtanie nepomôže.
Na mojich svetlách som si tiež všimol mierne zahmlenie ... uvidím, ako sa to bude správať ďalej.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
- Reklama
No, jsem zvědav, jak to dopadne v mém případě.
Nafotil jsem, poslal emailem servisu.
Nová Insignia v ceně nad 1 mil Kč, světla zamlžená, že Dacia za 150 tisíc stojící vedle vypadá jako luxusní auto a GSi jak šmudla
Dle první komunikace se servisem to výrobce ovšem jako garančku spíše nevezme, posílali rovnou odkaz na příručku uživatele, že světla se mohou mlžit. A servis do výměny nepůjde, když mu to neproplatí výrobce.
Matrixy jsou jeden prodejních argumentů pro Insignii, a pokud mám celou zimu jezdit s mlhou ve světlech, budu dost zklamanej.
Nafotil jsem, poslal emailem servisu.
Nová Insignia v ceně nad 1 mil Kč, světla zamlžená, že Dacia za 150 tisíc stojící vedle vypadá jako luxusní auto a GSi jak šmudla
Dle první komunikace se servisem to výrobce ovšem jako garančku spíše nevezme, posílali rovnou odkaz na příručku uživatele, že světla se mohou mlžit. A servis do výměny nepůjde, když mu to neproplatí výrobce.
Matrixy jsou jeden prodejních argumentů pro Insignii, a pokud mám celou zimu jezdit s mlhou ve světlech, budu dost zklamanej.
Insignia GSi (2.0T benzín, 260hp, 4x4, 8AT)
-
Nedej se a jdi po nich.. Me menily matrixy 3xkrat a furt problem pretrvava.. Ted uz me poslali nekam.. Dnes jsem videl karoqa a svetla taky zamlzena..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
no jo, zlatý obyč halogenový světla
je to problem bileho studeneho svetla, bmw3 dnes u globusu taky zamlženo, vedle nej felicie ne
-
Dost lidi si mysli ze ledky netopi, ale je tomu opacne.. Pry ten modul co je k ledkam dost topi.. Videl bych to na spatne reseny odvetravani..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ledky jako takové netopí ale zdroj topí obstojně
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Jen takový postřeh a porovnání. Jezdil jsem teď 5 dnů s náhradní Astrou ze servisu s obyč světly a hrozně rád jsem se vracel do svého auta s Matrixy. Přišlo mi, že naprosto nic nevidím a to byla skoro fuglovka s najetými 5k km.
Už celkem chápu Vaše snahy a pokusy se žárovkami. To co tam je origo je fakt tragédie.
Už celkem chápu Vaše snahy a pokusy se žárovkami. To co tam je origo je fakt tragédie.
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dobrý den,
vyřešili jste nastavení světel u halogenů? Zkoušel jsem točit s černými plastovými šrouby, vnitřní nastavuje výšku dálkového, krajní nedělá nic. Dle anglického fóra, venkovní jsou pro horizontalní nastavení, vnitřní vertikální, žel i oni si stěžují, že to tak nějak nefunguje. Já bych potřeboval hlavně nastavit vyškově potkávací, neb si s tím v UK fabrice očividně nelámou hlavu a svítí totálně do země. Stejný problém mají všechny UK vyrobená auta, světla neseřizují, asi to nechávají na prodejci aby to nastavil dle místních podmínek(pravo/levo, norma sklonu dle státu atd.), který to opomene zkontrolovat před předáním zákazníkovi. Světla jsou dle popisu vyrobeny na Slovensku.
Díky,
JM
vyřešili jste nastavení světel u halogenů? Zkoušel jsem točit s černými plastovými šrouby, vnitřní nastavuje výšku dálkového, krajní nedělá nic. Dle anglického fóra, venkovní jsou pro horizontalní nastavení, vnitřní vertikální, žel i oni si stěžují, že to tak nějak nefunguje. Já bych potřeboval hlavně nastavit vyškově potkávací, neb si s tím v UK fabrice očividně nelámou hlavu a svítí totálně do země. Stejný problém mají všechny UK vyrobená auta, světla neseřizují, asi to nechávají na prodejci aby to nastavil dle místních podmínek(pravo/levo, norma sklonu dle státu atd.), který to opomene zkontrolovat před předáním zákazníkovi. Světla jsou dle popisu vyrobeny na Slovensku.
Díky,
JM
Opel Astra K ST Enjoy MY2018 - 1.4T AT
Ano, vnitřním je normálně zvedneš, hned jsem to musel zvednout bylo to strašně nízko i na trojku. Funguje mi to normálně, ale bacha, stačí jedno pootočení kolem své osy a světla jdou celkem nahoru. Ale myslím že jednou protočit o 360 je tak akorát.matlis píše:Dobrý den,
Díky,
JM