Není pravda. Lze udělat kdykoliv během 2 leté záruky. Dělal jsem to před půl rokem ve 24. měsíci standardní záruky.Volfik píše:Musí se to ale udělat během prvního roku po prvotní registraci.
Skladový vůz 1.6T co myslíte
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Skladový vůz 1.6T co myslíte
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
- Reklama
pavel_k: jde o orig.tovární záruku Opel a nebo záruka třetí strany (např. Cargarantie) - jaký subjekt je na smlouvě?
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Je to přímo od Opelu, program Flexcar Prodloužená záruka (vč. asistence), krytí totožné se základní zárukou, tedy komplet na vše, ne jako Cargarantie.
https://www.opel.cz/pro-majitele-vozu-o ... aruka.html
Je tam i ceník, v druhé liště shora "Ceník Flexcare".
https://www.opel.cz/pro-majitele-vozu-o ... aruka.html
Je tam i ceník, v druhé liště shora "Ceník Flexcare".
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Možná záleží na roku výroby, u mé Insignie z 6/2018 mi prodejce zdůrazňoval, že to jde objednat jen během prvního roku.
Insignia GSi (2.0T benzín, 260hp, 4x4, 8AT)
Mám podobnou zkušenost - pro uplatnění prodloužené záruky Opel jsem ji musel zaplatit hned při registraci, proto mě zarazilo že jde dooobjednat až do konce trvání standardní záruky.
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
Mám Astru ST v černé a po umytí vypadá parádně! bohužel to vydrží tak týden a díky bílé základní barvě dost vynikají stopy po kamenech určitě bych doporučil bezbarvou folii jako krytí nejrizikovějších míst
ohledně záruky - auto jsem dostal cca v říjnu a tuším že říkali že se dá dokoupit v celém rozsahu původních pěti let ..
oprava - dvou let samozřejmě
Skladový vůz 1.6T co myslíte
Každý predajca/dealer to predáva inak. Mne to tiež ponukali ku koncu 2r. záruky.