Garančka po 2r/60tis km
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Garančka po 2r/60tis km
Cenová ponuka na garančku po 2 rokoch a zároveň dosiahnutých skoro 60.000 km v Košiciach :
Olej + filter
vzduchový filter
kabínový filter
brzdová kvapalina
sviečky
450 €
Olej + filter
vzduchový filter
kabínový filter
brzdová kvapalina
sviečky
450 €
ASTRA K ST 1.4T, 92kW, 2017, INOVATION
- Reklama
Ahoj , ako sa to davkuje? 120 ml na plnu nadrz?sladas opc píše:Ja od kamose slysel ze po aplikaci aditiva slo auto hladseji bez mikrodrbani, kazdopadne na odstraneni problemu je aditivum nesmysl a kor jeste kdyz to davaji po roce.. Aditivum je origo, ale udajne to ma byt pripravek od TEC.. Mam ho taky pripraven tak to zkusim
s tím orig. aditivem pozor, dostal jsem info z Opelu, že je zákaz ho objednávat - nemělo by se používat, zatím nemám víc info...
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Daj potom vedietvojta píše:s tím orig. aditivem pozor, dostal jsem info z Opelu, že je zákaz ho objednávat - nemělo by se používat, zatím nemám víc info...
Tak mam za sebou garancku po 2. roku v MaH Bratislava, cena 287€ s VIP programom. V ramci servisu meneny olej, olejovy filter, pelovy filter, brzdova kvapalina, bateria v kluci, dezinfekcia klimatizacie, PC diagnostika vozidla + nejake drobnosti.
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Ahojte, máme miečo nové ohľadne tých originálnych aditív ??? Písal si že tam je nejaký problém... Napr. cez ELIT sa dá ešte stále v pohode kúpiť.vojta píše:s tím orig. aditivem pozor, dostal jsem info z Opelu, že je zákaz ho objednávat - nemělo by se používat, zatím nemám víc info...
Tak mám za sebou... 7339.- včetně desinfekce klimatizace.
Hodně váhám nad prodlouženou zárukou, ale když vidím tu cenu garanček, asi se na to vykašlu. Za tyhle peníze a ještě si musím dát sám vzduchový filtr... jako vážně?
Hodně váhám nad prodlouženou zárukou, ale když vidím tu cenu garanček, asi se na to vykašlu. Za tyhle peníze a ještě si musím dát sám vzduchový filtr... jako vážně?
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
270,01 € , vrátane dezinfekcie klimatizácie . SWAM servis Košice
Astra K ST, 92 KW INN, NAVI, PARKPILOT (termin dodania 1.7.17)
Ahoj co vsetko robili? Predpokladam ze bez vymeny sviecok a brzdovej kvapalinyckr píše:270,01 € , vrátane dezinfekcie klimatizácie . SWAM servis Košice