Porucha funkčnosti nastavení ALF světlometů
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Porucha funkčnosti nastavení ALF světlometů
Mno já čekám opět na druhé světlo. To, co mi tam dali v lednu po 2 měsících čekání (a má na sobě datum 23.11.18) je údajně opět z té vadné série a musí se vyměnit. A to nové bude už prý 100% v pořádku...
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
- Reklama
Porucha funkčnosti nastavení ALF světlometů
To potom akoze nadalej vyrabaju tie “vadne” svetla?
Tak jen korekce minulé informace ze servisu, že budou měnit opět pravé. Pravé zůstalo a tentokrát byl problém v LEVÉM. Takže už mám nová světla obě
Datumy výroby na nich 23.11.18 na pravém a 29.01.19 na levém. Tak snad už to bude všechno
Datumy výroby na nich 23.11.18 na pravém a 29.01.19 na levém. Tak snad už to bude všechno
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Ahojte,
prave som zaviezol auto do servisu, po neúspešnom update mi budú menit pravé svetlo.
Takže uvidíme.
prave som zaviezol auto do servisu, po neúspešnom update mi budú menit pravé svetlo.
Takže uvidíme.
Astra G 1,6 - 2008 Classic
Astra K 1,4T ST 110kW Innovation, Matrix, Sport
Řečnicky to vůbec není špatná otázka....Eisy píše:To potom akoze nadalej vyrabaju tie “vadne” svetla?
....ale rozumné odpovědi u řečnické otázky se většinou nedočkáš.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Takže sletlo (pravé) mam uz asi 2 týždne vymenené a po pár nočných testovaní zatial (klop,klop) vsetko funguje ako má.
Astra G 1,6 - 2008 Classic
Protože jsem se téměř po čtyřech letech provozu Astry s Matrix světlomety stal "šťastným majitelem" obou výše zmíněných hlášek včetně oranžové kontrolky, tak jsem začal pátrat:
- Zde na fóru prakticky není identifikovaná závada. Stále jsou měněna světla, tu pravé nebo levé a tak dokola. Někomu vyměnili SW, ale téměř vždy se závada vrátí.
- Na jiných fórech je to obdobné, ale na německém fóru je v poslední době zmínka o tom, že pravá příčina byla již identifikována. Údajně závadu způsobuje jeden ze snímačů náklonu auta, ať ten na přední nápravě a nebo ten na zadní nápravě.
Tak uvidíme! Doufám, že tato fóra čtou i patřiční myslitelé z PSA/OPEL a soustředí se také na oba snímače náklonu auta. Vím, že připíchnout počítač a přehrát SW je jednodušší. A úplně nejjednodušší je měnit stále dokola světla za 30.000Kč. Ekonomika se točí a dělníci v továrnách mají co jíst.
- Zde na fóru prakticky není identifikovaná závada. Stále jsou měněna světla, tu pravé nebo levé a tak dokola. Někomu vyměnili SW, ale téměř vždy se závada vrátí.
- Na jiných fórech je to obdobné, ale na německém fóru je v poslední době zmínka o tom, že pravá příčina byla již identifikována. Údajně závadu způsobuje jeden ze snímačů náklonu auta, ať ten na přední nápravě a nebo ten na zadní nápravě.
Tak uvidíme! Doufám, že tato fóra čtou i patřiční myslitelé z PSA/OPEL a soustředí se také na oba snímače náklonu auta. Vím, že připíchnout počítač a přehrát SW je jednodušší. A úplně nejjednodušší je měnit stále dokola světla za 30.000Kč. Ekonomika se točí a dělníci v továrnách mají co jíst.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
U mňa sa hláška objavila po 2 rokoch, viackrát. Vystihol som týždeň kedy blikla kontrolka a šup ho rovno do servisu bez vypnutia motora. Technik mi tvrdil, že buď menia svetlo alebo iba nejakú elektroniku podľa vyčítania kódu poruchy. U mňa sa menilo celé pravé svetlo od vtedy (marec) všetko šlape ako má a to chodím často v noci. Tak neviem či to má niečo s čidlom náklonu.
Astra J ST 2013, cosmo 121KW
Astra k ST, innovation 1.6T, MY17,5
Astra k ST, innovation 1.6T, MY17,5
U mna je to uz rok od updatu sw a vsetko OK tuk-tukCinda píše: ↑24 říj 2019, 12:05 Protože jsem se téměř po čtyřech letech provozu Astry s Matrix světlomety stal "šťastným majitelem" obou výše zmíněných hlášek včetně oranžové kontrolky, tak jsem začal pátrat:
Astra K ST 1.6T benzin, Dynamic
Reklamoval niekto svetlomety len kvoli roseniu v zime? Je to normalne?