Pískaní
Moderátor: Moderátoři
Pískaní
Zdar nevim sa nejak prihlásit do starého účtu tak som založil nový
Mám problém ktorí mi zatiaľ žiadny servis nevedel pomôct.
Stále mi pískajú zadné brzdy problém je hlavne v tom že ne že mi pískajú ked stupím na brzdu ale mne pískaju stále. Práve že mi nepískaju ked stupím na brzdu.
Po 20 min. jazde zadné elektrony sú dost horúce.
Nemal niekto taký problém ?
Mám nové platničky , kotuče obe ATE , repas brzdového strmena , nové brzdové hadičky problém stále nevyriešený.
Mám problém ktorí mi zatiaľ žiadny servis nevedel pomôct.
Stále mi pískajú zadné brzdy problém je hlavne v tom že ne že mi pískajú ked stupím na brzdu ale mne pískaju stále. Práve že mi nepískaju ked stupím na brzdu.
Po 20 min. jazde zadné elektrony sú dost horúce.
Nemal niekto taký problém ?
Mám nové platničky , kotuče obe ATE , repas brzdového strmena , nové brzdové hadičky problém stále nevyriešený.
- Reklama
Re: Pískaní
Kompletne rozobratie premazanie som absolvoval už asi 8x v 3 rôznych servisoch jeden v original Opel.
Práve preto píšem sem či už mal niekto ten problém lebo si nevie žiadny servis s tým rady.
Práve preto píšem sem či už mal niekto ten problém lebo si nevie žiadny servis s tým rady.
Jsem laik, amater.
Ale pokud ti takto pribrzduji obe zadni kola nebude problem v necem podobnem, jako regulatoru brzdneho ucinku?
Na jinych autech se mi 2x talo, ze mi pribrzdovalo zadni kolo, ale tam opravdu byla chyba v zatuhlem mechanismu ve trmenu a po vymene to bylo ok.
Ale pokud ti takto pribrzduji obe zadni kola nebude problem v necem podobnem, jako regulatoru brzdneho ucinku?
Na jinych autech se mi 2x talo, ze mi pribrzdovalo zadni kolo, ale tam opravdu byla chyba v zatuhlem mechanismu ve trmenu a po vymene to bylo ok.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015
Práve že netočia sa lahko.
Ložiská sú ok.
Nemá už nikdo žiadne nápady ?
Ložiská sú ok.
Nemá už nikdo žiadne nápady ?
-
Sranda, ale ze ti vratili auto bez vyriesenia a hlavne z opel servisu...
Nič nové že ma Opel poslal domov , alebo môj problém ?Eisy píše:Ako to tak sledujem , tak to nieje nic nove ...