kola a ventilky
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kola a ventilky
Vyzerajú veľmi dobre, hlavne v kombinácii s červenou farbou Len tá cena
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
- Reklama
To vypadá dost dobře, ještě by to chtělo kouřový blinkry. A doufám že máš bezpečnostní matice
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Hoši, mám jen takový dotaz.
Dam nové origoš TPMS senzory do jakýkoliv starších alu kol? Jedná se mi o to, jestli tam nemusí být nějaký spešl držák nebo tak.
Dam nové origoš TPMS senzory do jakýkoliv starších alu kol? Jedná se mi o to, jestli tam nemusí být nějaký spešl držák nebo tak.
Tak mám novou zkušenost s ventilky.
Celou minulou zimu jsem co týden dofukoval 2 kola, teď jsem je vytáhl z garáže a tlak 0. V pneuservisu nafoukali a tlak utíká kolem sedla ventilku. Díra v disku nepoškozená, takže 2 origo ventilky kupovaný v 09/2016 nevydržely vlastně ani rok. Ještě že je čidlo k ventilku jen přišroubovaný. I tak člověk zaplatí stejně, jako kompletní přezutí.
Celou minulou zimu jsem co týden dofukoval 2 kola, teď jsem je vytáhl z garáže a tlak 0. V pneuservisu nafoukali a tlak utíká kolem sedla ventilku. Díra v disku nepoškozená, takže 2 origo ventilky kupovaný v 09/2016 nevydržely vlastně ani rok. Ještě že je čidlo k ventilku jen přišroubovaný. I tak člověk zaplatí stejně, jako kompletní přezutí.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
niekedy sme kontrolovali ventilky tak, že sa na ne napľulo. Keď si dofukoval každý týždeň - nejaká reklamácia tomu kde si to kúpil alebo namontoval?
Neutíkalo to přímo ventilkem, ale okolo sedla ventilku, tedy mezi gumovým tělem ventilku a dírou v disku.Sunman píše:niekedy sme kontrolovali ventilky tak, že sa na ne napľulo. Keď si dofukoval každý týždeň - nejaká reklamácia tomu kde si to kúpil alebo namontoval?
A s reklamací asi těžko, protože kupované na shopu doopla, montáž v pneuservisu a disky z dalšího shopu. Takže by to jeden každý házel na druhýho nebo třetího.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
"kupované na shopu doopla, montáž v pneuservisu a disky z dalšího shopu"
ano, to je holt riziko tohoto způsobu nákupu.
ano, to je holt riziko tohoto způsobu nákupu.
Čau pánové. Neřešil jste někdo opravu nebo nějakou korekci disků? Podařilo se mi škrábnout 18ky bicolory a je to na nich hrozně vidět Netuším, jestli tomu pomůže to vybrousit nebo nějaké méně drastické metody, než to nechat zavařit apod...
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
-
Mam pocit ze lestenej disk ti nikdo neopravi, ono to snad ani nejde, aby to vypadalo jako puvodne.. Chtelo by to fotku poskozeni
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..