Menší škrábance-odstranění?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Menší škrábance-odstranění?
Zdravim panove, vedeli by jste prosim poradit, cim odstranit treba lak z nehtu z laku auta. Muzu na to pouzit lih? Z odlakovace na nehty mam obavy.
AK ST 92k MY17.5
Crossland 81k
Crossland 81k
- Reklama
Líh, nevadí, ze zkusenosti nic s acetonem, benzín by měl být také Ok, nebo to vzít nějakou leštěnkou.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Lihem ani benzínem bych to nebral, vždyť v každém hobby-krámu mají tunu různých leštěnek a přípravků na škrábance, např. https://www.mall.cz/osetrujici-pripravk ... gKi0vD_BwE
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
co za lestiace pasty odporucate na skrabance? Ake znacky?
-
Dobrych past je mraky.. Menzerna, scholl, koch, rupes atd.. Ono hlavne dost zalezi i na rukach, spise o tom zda ten dotycny vi co dela..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
V posledných dňoch som mal také trauma, že sa mi o tom ani nechcelo rozprávať.
Pred mesiacom mi niejaký debilko urobil ryhu v laku až na plech - zabral od zadného nárazníka, cez ľavý zadný blatník, oboje ľavé dvere, predný blatník a zakončil to na svetlomete.
Mám havarijnú, aj proti vandalizmu so spoluúčasťou 200€.
Lak je už opravený a keď som videl tú opravu, neveril som vlastným očiam, ako dokonale to servis zvládol. Klobúk dolu. Na aute sa už časom nazbierali sem-tam niejaké oderky. Všetko je preč, prelakované. Svetlomet preleštený (nechcel som dať meniť, lebo verím, že origo súčiastky z výrobnej linky sú kvalitnejšie, ako náhradné diely).
Lakýrnici dnes sú hotoví ekvilibristi.
Takže páni, doporučujem autiaky poistiť, hlavne pre nás, čo parkujeme na sídlisku.
Pekný deň prajem
Pred mesiacom mi niejaký debilko urobil ryhu v laku až na plech - zabral od zadného nárazníka, cez ľavý zadný blatník, oboje ľavé dvere, predný blatník a zakončil to na svetlomete.
Mám havarijnú, aj proti vandalizmu so spoluúčasťou 200€.
Lak je už opravený a keď som videl tú opravu, neveril som vlastným očiam, ako dokonale to servis zvládol. Klobúk dolu. Na aute sa už časom nazbierali sem-tam niejaké oderky. Všetko je preč, prelakované. Svetlomet preleštený (nechcel som dať meniť, lebo verím, že origo súčiastky z výrobnej linky sú kvalitnejšie, ako náhradné diely).
Lakýrnici dnes sú hotoví ekvilibristi.
Takže páni, doporučujem autiaky poistiť, hlavne pre nás, čo parkujeme na sídlisku.
Pekný deň prajem
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018