Natažený rozvodový řetěz

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Sroubek88

Re: Natažený rozvodový řetěz

Příspěvek od Sroubek88 »

Update, dneska mi volali ze Srby, že ji dorazilo to ozubený kolečko k vačkové hřídeli, a když rozebrali auto tak zjistili, že se z toho něco ulomilo, a poškodilo to jak vačkovou hřídel tak vývěvu, takže musí objednat ještě toto, nicméně u jedné z těchto věcí je datum dostupnosti i na Německých stránkách u výrobce nedostupné, takže pecka....vše jde přes záruku přes car garrantie - už jste někdo něco řešili? Docela mě to sere že auto už teď nemám jakou dobu k dispozici a ještě nebudu, úvěr za něj samozřejmě splácím pořád a asi si budu už muset nějaké auto půjčit, nahradní auto mi prý nezaplatí ta car garrantie - tak se chci zeptat jestli podle Vašich zkušeností se je nedá nějak dotlačit k náhradnímu autu?
Reklama

mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

já měl náhradní auto když mi měnili písty atp, ale to sem to řešil emaily přes info@opel.cz a měl sem náhradní auto dvakrát, dohromady přes měsíc.

prudil sem je fakt dlouho a hodně než mi ho dali
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
morgoth

Příspěvek od morgoth »

Pokud bys to měl na leasing, tak bych prudil tu společnost u které ho máš. Jinak bych zkusil třeba napsat nebo zavolat do dtestu co se s tím dá dělat https://www.dtest.cz/spotrebitelska-poradna, ale pokud není v záruce tak pochybuju že někdo má nějakou povinnost to auto do nějakého termínu opravit.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Sroubek88

Příspěvek od Sroubek88 »

No uplatňuju na to rozšířenou záruku na motor přes car garrantie, ale náhradní vůz prý není v ceně.
Jinak dnes jsem ověřoval a vačková hřídel stále není k dispozici u výrobce - datum dodání není znám.
Pán mi říkal že už tam mají měsíc a půl insignii a filtr pevných částí má dorazit až v září....už jsem fakt zoufalej, dva měsíce bez auta a úvěr na to platím samozřejmě, a ještě navíc řešit náhradní vozidlo....
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“