Predné pretekajú za hranu dverí čiže pri stene pomôžu zadné samozrejme nie. Ohľadom vedľa stojacich áut záleží aký majú profil dverí a aká je výška auta.... Žiadne listy nechránia dokonale záleží od ohľaduplnosti ľudí...norinco píše:Zajímalo by mne, když se proti zdi otevřou dveře Káčka s touto lištou, zda je lišta to první, co je v kontaktu se zdí. Případně jak chrání proti otevřeným dveřím aut vedle stojících?
Ochranné lišty
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Ochranné lišty
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
- Reklama
Zařadil jsem se mezi ty, kteří parkují na střeše nákupáků a jako k...oti, jen aby se vedle mě nemohl nikdo postavit jako ještě větší k..kot ...počítám do prvního škrábnutí a pak mi to už bude jedno.
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
Vec vkusu ... na mňa pôsobia pozitívne.Martin_CZ píše:Ty lišty jsou vážně nepěkné, nicméně chápu praktičnost
Nepekná sa mi zdá táto lišta ... pričom som nepochopil jej funkciu
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Sandal: Ani tato kombinace? https://www.astra-k-forum.de/gallery/in ... tenschutz/
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Teraz nedávno som si všimol, že mám oťukané hrany predných dverí. Bežne si to nevšimnete (záleží od farby laku), ale zameral som sa na túto časť dverí a chcem to niejak poriešiť. Pozeral som aj autiaky susedov a kolegov a proste des --- poniektorí majú celú hranu odziganú a neriešie to.
Poniektorí to riešia takými malými lištami (niekedy aj s reflexnými odrazkami.
Naďabil som na takéto:
... máte s tým niekto skúsenosti?
Poniektorí to riešia takými malými lištami (niekedy aj s reflexnými odrazkami.
Naďabil som na takéto:
... máte s tým niekto skúsenosti?
Tak som vyššie uvedené lišty kúpil, nasadil a poviem Vám, nemajú chybu
Dokonca podľa môjho vkusu k autu perfektne sedia - teraz môžem veselo otvárať dvere, pri predmete v akéjkoľvek výške dverí, hrana dverí je vždy chránená - DOPORUČUJEM.
Dokonca podľa môjho vkusu k autu perfektne sedia - teraz môžem veselo otvárať dvere, pri predmete v akéjkoľvek výške dverí, hrana dverí je vždy chránená - DOPORUČUJEM.
Zdravím, můžeš sem hodit nějaké foto, jak to vypadá na autě? Případně i odkaz, kde jsi je koupil. Taky bych chtěl toto řešit a rád se nechám inspirovat. Díky
ASTRA K ST Enjoy B 1.4 XE MY18, Olympic White, 74 kW + Komfortní sada 2
Tuto je jeden predajca aj s obrázkom:
https://www.autio.cz/8434-lista-ochrann ... m-2ks.html
Na Slovensku som zohnal len jedného predajcu, ktorý mal lišty v čiernej farbe (poväčšinou sú transparentné, alebo strieborné). V Čechách ich je viacej, stačí si zadať do gúglača: ochranné lišty dverí.
Zajtra sem môžem hodiť aj moje dvere, teraz už je tma
https://www.autio.cz/8434-lista-ochrann ... m-2ks.html
Na Slovensku som zohnal len jedného predajcu, ktorý mal lišty v čiernej farbe (poväčšinou sú transparentné, alebo strieborné). V Čechách ich je viacej, stačí si zadať do gúglača: ochranné lišty dverí.
Zajtra sem môžem hodiť aj moje dvere, teraz už je tma