Omega V6 3.2i

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
riskomt

Omega V6 3.2i

Příspěvek od riskomt »

Zdravim. Chcel by som sa spytat ci niekto mate skusenosti s tymto vozidlom. Ako sa sprava, nejake parametre ako v ohlade oprav tak spotreby ci pohodlia. Rozmyslam o kupe tohoto auta a rad by som vedel vase nazory nan. Diky :)

Edit: Este chcem dodat ze uvazovane auto je Executive. Videl som take iste Sport. Vie mi niekto povedat rozdiel medzi tymi dvomi? Podla vsetkeho to vyzeralo ze je Sport 4 miestne ale nevidel som fotky tak neviem.
Reklama

m.artty
Kontaktovat uživatele:

Re: Omega V6 3.2i

Příspěvek od m.artty »

Sport má anatomické přední sedačky, nejspíš jiná originální kola, možná jiný volant a ještě nějaké drobnosti.

S motorem 3,2 zkušenost nemám, s Omegou po faceliftu jo. Je to prostě muhutné velké auto se kterým se perfetkně jezdí jak na krátké, tak dlouhé vzdálenosti. Měřím asi 185 cm, dostatek místa mám jak v předu, tak vzadu (přední sedačka je posunta zhruba doprostřed).
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
riskomt

Příspěvek od riskomt »

Dopocul som sa ze sa to auto uz nevyraba ... ako je na tom s nahradnymi suciastkami a ako s poruchovostou ? Lebo cital som recenzie na nete a nazory sa dost lisili... jeden vravel ze mal dve poruchy za dobu co mal auto druhy ze na nom za tu dobu stihol vymenit snad uplne vsetko....
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Dostupnost náhradních dílů je úplně stejná jako u jiných aut.... saženeš v pohodě nové dály i díly z rozebraných aut se dají sehnat.

Poruchovost záleží na několika faktorech:

a) jak se o auto staral předchozí majitel/majitelé
b) jak se s autem jezdilo
c) kolik má auto najeto
d) na jaký kontrétní kus narazíš
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
riskomt

Příspěvek od riskomt »

Ohladom toho ako sa spravali k autu predchadzajuci majitelia... to nemozem zodpovedat kedze nepoznam toho cloveka od ktoreho by som auto kupil... ma najazdenych 103 000 km takze nie vela a ma servisnu knizku aj ked mi bolo povedane ze sa velmi casto falsuju. Ide mi o 3.2liter 6 valec. Vyzera fakt zachovalo ako z vonku tak interier aj motor. Cital som vela stiaznosti na nete ktore sa vztahovali k omege ale prevazne k 2.5 litru a podobnym inym triedam nie k 6valcu. Tak neviem ci ta preslavena poruchovost ktoru som cital na nete v recenziach je iba pri tychto modeloch a 6 valce idu v poriadku alebo nie. Auto vyzera krasne a velmi sa mi paci ale ak sa ma zacat kazit nebudem nadseny :(
chopigari

Příspěvek od chopigari »

Ahoj,já mám Omegu 2,5i (jinak je to samo taky 6ti vál..)
Za 3 roky mě teď čeká první investice(nepočítám rozvody, kapaliny atd...to je samozřejmost), a to
přední náprava(čepy, silent. atd..)prostě "normální" investice.
Jinak spokojenost. A jak píše m.artty, super na krátké i dlouhé vzdálenosti, pohodlné a prostorné.

PS: moje Omega je taky na prodej :D
Omega Elegance 2,5i (2ooo), Corsa D 1,4i
AGEMO

Příspěvek od AGEMO »

riskomt píše:Zdravim. Chcel by som sa spytat ci niekto mate skusenosti s tymto vozidlom. Ako sa sprava, nejake parametre ako v ohlade oprav tak spotreby ci pohodlia. Rozmyslam o kupe tohoto auta a rad by som vedel vase nazory nan. Diky :)

Edit: Este chcem dodat ze uvazovane auto je Executive. Videl som take iste Sport. Vie mi niekto povedat rozdiel medzi tymi dvomi? Podla
vsetkeho to vyzeralo ze je Sport 4 miestne ale nevidel som fotky tak neviem.
zdravím.To auto mám (benzín,automat) cca rok a půl.Před tím 3,0 (dtto).Myslím že je to vůz vhodný mimo město,ale to je asi každý :P.
Jízdní vlastnosti dobrý,příjemné a pohodlné svezení.Většinou žádný problém rychle se rozjet a předjet.Pokud by to ještě nestačilo tak se zmáčkne na řadící páce knoflík S a je to raketa :P.Chce to ale 15kola,17+elektrony vypadají super ale na nerovné silnici plavou.Plavání dost snižuje pohodu z jízdy.
Odpovědět

Zpět na „Omega“