Zdravím, mám VeCe po faceliftu a mám problém s tím, že auto ve tmě v podstatě nesvítí, bez dálkových nic nevidím. Někde jsem kdysi dávno četl něco o tom že by světla mohla být vysvícená ( mám H7). Už asi rok jezdím s LEDkama v čočkách( ne neoslňují) a je to o něco lepší ale pořád to není ono. Chci se zeptat jestli má smysl kupovat nové lampy, jestli uvidím nějaký rozdíl? Plastové kryty světel matné nejsou rozleštění to nevyřeší.
Díky chábři za radu
Vysvícené světlomety
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Vysvícené světlomety
VeCe s cockovyma H7 svetlama svitily mizerne i nove. Proti Xenonum nebo AFL xenonum mizerie.
Zkusil bych se jeste podivat pres leve svetlo, kde je vice mista (po vytazeni nalevaciho hrdla nadobky ostrikovace), jak vypada cocka.
Nektere serie trpely na problemy s materialem cocky kdy dochazelo k jejimu zakaleni. Pokud je cocka pruhledna (neni mlecna nebo zaprasena), tak vymena za nove H7 nedava smysl. Moc to nepomuze.
OnMi
Zkusil bych se jeste podivat pres leve svetlo, kde je vice mista (po vytazeni nalevaciho hrdla nadobky ostrikovace), jak vypada cocka.
Nektere serie trpely na problemy s materialem cocky kdy dochazelo k jejimu zakaleni. Pokud je cocka pruhledna (neni mlecna nebo zaprasena), tak vymena za nove H7 nedava smysl. Moc to nepomuze.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
-
Re: Vysvícené světlomety
Obě lampy jsem měl venku a zkoušel jsem čočky i odrazovou plochu otřít hadrem na drátu ale obojí bylo čistý.... Tak si asi musím koupit jinou káru jestli chci v noci vidět