ventilaton na chladici
Moderátor: Moderátoři
ventilaton na chladici
zdarec chlapy nespina me ventilator na chladici a mam strach aby se mi auto neprehralo nevite cim to muze byt?? ventilator jsem uz skousel toci se... jinak je to astra F classic predem dekuji za odpovedi
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
- Reklama
Re: ventilaton na chladici
100% čidlo......já měl navíc udělanej ještě samostatnej spínač ventilátoru (jen pro jistotu)
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
jj, je to nejspíš čidlo, jinak už může bejt jen ventilátor, ale ten si zkoušel , poradím ti dej tam čidlo z astry s klimou spíná ti dřív a když se ti posere, tak to i poznáš dřív motor se ti nebude tolik zahřívat a ten vedlejší spínač je taky dobrá věc (popřemejšlím), tak jsem to udělal a je to všecko v klidu
moc diky zitra se nati kouknu a promerim ho....
a kde to cidlo presne je? na chladici sem na nic nenarazil.... je mozny ze by to skrz cidlo ukazovalo na palubce mensi hodnotu ?? pac kdyz jedu tam me nikdy pokud se teda nevlecu v kolone nevyleze rucicka vic jak na 85 stupnu.... ale jakmile popojizdim mam tam hned treba 95....
To čidlo je z boku chladiče na levé straně cca 10cm od spoda. ( pokud se diváme když stojíme před autem ) Je špatně přístupné a když ho budeš chtít vyměnit tak musíš kvůli tomu prakticky demontovat chladič z auta.
Ahoj chlapi,mam stejný problém ale na Astře 1.7 TD r.v.95,motor 17XDTL poradíte mi taky na co kouknout
Jirka
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Facac: Podívej se na to stejné... čidlo na chladiči respektive vyzkoušej jestli je v pohodě ventilátor, pokud ano, je špatné čidlo.
m.artty děkuji ja myslel že to spíná čidlo vedle termostatu. Jen se tě zeptám na drobnost. Pokud od toho čidla odpojím kabel a kontakty propojím,tak by se měl ten motor roztočit?
Motor je v pořádku,včera jsem dal na tvrdo na bat. a točí. Musí u toho být zapnutý klíček v zapalování? Děkuju
Motor je v pořádku,včera jsem dal na tvrdo na bat. a točí. Musí u toho být zapnutý klíček v zapalování? Děkuju
Jirka
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Teď nevim jestli jsou u Astry na tom čidle 2 nebo 3 piny. Každopádě pokud dva piny propojíš měl by se ventilátor roztočit.