Ahoj, jdu sem pro radu, snad se najde někdo kdo tomu rozumí, Zafira B 1.9CDTI 110kw 2006. Potrebuji vyměnit pojistkovnici s jednotkou, v autě mám tuto co je na foto ,ale dorazila mi od prodejce trochu jiná, výrobní číslo a dalsi důležitá čísla jsou stejná až na jednu věc a to je to označení HW já mám HW 0010 ale na té co dorazila je HW 006 bude to fungovat? Nezničím něco? Děkuji moc
Pojistkova skříňka,jednotka
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Pojistkova skříňka,jednotka
Pokud je stejný Ident GS jako na foto a SW, tak by neměl býr problém. Pouze je nutné, aby byl UEC odpárován z původního vozidla. Pokud není odpárován, tak nepůjde ani spárovat. Při výměně je nutné nejdříve původní UEC odpárovat (vyresetovat) diagnostickým přístrojem TECH2 (nevím zda to Op-com zvládne) a pak nový UEC znovu spárovat.
Ano GS a SW je stejný, jen je jiný to HW. Děkuji za odpověď.
Ještě jedna věc která mě znejistila,když jsem koukal do manuálu, u té HW 006 jsou pojistky i tam kde u té mojí nejsou příklad pojistky na pozici 11 a 12 a některá čísla pojistek označují na stejné pozici různé funkce, různá zařízení na která je pojistka použita. Nemůže to být problém? Děkuji moc když se někdo ozve.
Problém bude v tom, že podle obsazení pojistek 11 a 12 u modulu UEC poslal pojistkový panel pro vozidlo bez zadního REC, pouze se zadním pojistkovým panelem viz https://www.opel-astra-h.cz/wp-content/ ... stra_h.jpg , podle tvého popisu nezapojených pojistek máš zadní elekronické centrum REC (centrum v zavazadlovém prostoru) viz https://www.opel-astra-h.cz/technika/po ... ra_h_4.jpg . Potom jsou u modulu UEC úplně jiné funkce některých zapojených pojistek.
Ahoj, nebudu zakládat nové téma, jde stále o UEC,
chci se tady poptat, budu měnit UEC jednotku, jde o to, že budu mít správný typ atd, jednotka není odkódována z původního vozu, ale budu k tomu mít CAR PASS s kódy, je možná výměna? nebo je to k ničemu, když není odkódováno.
Díky za odpovědi.
chci se tady poptat, budu měnit UEC jednotku, jde o to, že budu mít správný typ atd, jednotka není odkódována z původního vozu, ale budu k tomu mít CAR PASS s kódy, je možná výměna? nebo je to k ničemu, když není odkódováno.
Díky za odpovědi.