Blikajuci displej autoradia navi 900
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Blikajuci displej autoradia navi 900
Ahojte
Ma biekto skusenosti s displejom z aliexpresu?ak ano nejaky link ako vymenit displej
Vopred ďakujem
Ma biekto skusenosti s displejom z aliexpresu?ak ano nejaky link ako vymenit displej
Vopred ďakujem
- Reklama
Navod na demontaz celeho displaye z palubovky je na internetu zde: https://www.youtube.com/watch?v=FU_wy1e0Zgs
Pozor: Je treba postupovat opatrne pri demotazi stribrne listu pod radiem. Rada se lame (ten turek ve videu uz ji ma zlomenou).
Jakmile je radio venku, je treba odpojit vsechny konektory a prenest si display na cistou rovnou plochu.
Ze zadni strany je mam dojem 11 torxu. Vlastni display s digitizerem drzi ctyri v rozich. Z desky plosnych spoju se odpoji dva flex ribbon cable pro vlastni panel a digitizer.
Nakonec je potreba opatrne oddelit digitizer od panelu displaye (doporucuji lehce nahrat napr. horkovzdusnou pistoli nebo fenem)
Po oddeleni displaye vse ocistit a novy prilepit oboustrannou paskou. Nasledne vse slozit, zapojit a vyzkouset.
Jiste to stoji za tu praci. Je to fakt rozdil jestli 50USD nebo 1500EUR.
OnMi
Pozor: Je treba postupovat opatrne pri demotazi stribrne listu pod radiem. Rada se lame (ten turek ve videu uz ji ma zlomenou).
Jakmile je radio venku, je treba odpojit vsechny konektory a prenest si display na cistou rovnou plochu.
Ze zadni strany je mam dojem 11 torxu. Vlastni display s digitizerem drzi ctyri v rozich. Z desky plosnych spoju se odpoji dva flex ribbon cable pro vlastni panel a digitizer.
Nakonec je potreba opatrne oddelit digitizer od panelu displaye (doporucuji lehce nahrat napr. horkovzdusnou pistoli nebo fenem)
Po oddeleni displaye vse ocistit a novy prilepit oboustrannou paskou. Nasledne vse slozit, zapojit a vyzkouset.
Jiste to stoji za tu praci. Je to fakt rozdil jestli 50USD nebo 1500EUR.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Ďakujem za link
Mne to v opli nacenili na 1000eur
Este musim pohladat na aliexpresse tie plastove nastroje aby som dal dole tie plasty
Mne to v opli nacenili na 1000eur
Este musim pohladat na aliexpresse tie plastove nastroje aby som dal dole tie plasty
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem kupoval ty plastové něci na sundávání plastu a stojí to tam tak do 4 dolarů .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Objednal som displej aj nastroje snad do 30 dni u mna potom napisem ci sa mi to podarilo
Dobrý den, dekuju za radu displej opravdu teď funguje. Akorát mám problém. Praskla mi taková tak stříbrná spodní listy dlouhá. Nevíte kde by se dala sehnat za dobré peníze? V Oplu za ní chtějí 5000
Zdravím na fórum, borci
Navilink 900 - najednou se stalo, že display zhasnul, resp je celý tmavý, nic nebliká a nevykresluje, je jen lehce celoplošně podsvícený (ve tmě mírně šedý) - a to je asi všechno. Nemáme tady nějaký podobný případ a tip řešení? Výměna displaye je asi cesta, ale také jsem tu četl že by mohla pomoci nějaká sekvence vypnutí zapalování, otevření, zavření dveří, vystoupení z auta..
V zimě se stalo, že i po zabouchnutí dveří se nezhasnulo vnitřní osvětlení - nemohl by tam být nějaký souvis s tímhle? Počítám že to bude něco se senzorikou? Díky za každý tip, než budu muset zainvestovat do nového displaye.
Díky Sepp
Navilink 900 - najednou se stalo, že display zhasnul, resp je celý tmavý, nic nebliká a nevykresluje, je jen lehce celoplošně podsvícený (ve tmě mírně šedý) - a to je asi všechno. Nemáme tady nějaký podobný případ a tip řešení? Výměna displaye je asi cesta, ale také jsem tu četl že by mohla pomoci nějaká sekvence vypnutí zapalování, otevření, zavření dveří, vystoupení z auta..
V zimě se stalo, že i po zabouchnutí dveří se nezhasnulo vnitřní osvětlení - nemohl by tam být nějaký souvis s tímhle? Počítám že to bude něco se senzorikou? Díky za každý tip, než budu muset zainvestovat do nového displaye.
Díky Sepp
Sepp
Opel Signum 1,9 CDTi Sport / 110 kW
http://moje.auto.cz/--Sepp--/opel-signum.html
Opel Astra K ST Innovation 1,4 / 110 kW
https://photos.app.goo.gl/o3w53Hgg9WA6c84KA
Opel Signum 1,9 CDTi Sport / 110 kW
http://moje.auto.cz/--Sepp--/opel-signum.html
Opel Astra K ST Innovation 1,4 / 110 kW
https://photos.app.goo.gl/o3w53Hgg9WA6c84KA
Preci jenom je to pocitac. Takze bych zkusil hard reset. tj. pojistka 37 ven, podrzet 5sec. zapinaci tlaciko, pojistku zpet dovnitr.
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
ex Vectra A 1.7TD MY1994
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Colbricon: za celou dobu co mám astru se mi to stalo 3x. Z toho 2x se to samo "opravilo" po vypnutí auta a vyndání klíčku ze zapalování, jednou to ale zamrzlo tak že bylo nutné vyjmou pojistku rádia. Symptomy byly vždy stejné - černá obrazovka.
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Problem s navi 900 display cierny.. nic nevidno.. dotyk ide ked nahodne "naslepo" nieco stlacím tak prepne. Teda "tma" - To isté co uzivatel "Colbricon".
Mne Pomohlo vybratie poistky c.37 tym sa to resetne ide to par dni alebo hodin a potom znova tma..niekedy samo naskoci po vypnutí klúca..teraz ide 2dni OK.. uvidime dokedy.. skor sa to asi bude len zhorsovat.. uvidime..resp..neuvidime ked bude zas tma na displayi
z toho vsetkeho je asi jasne ze display je ok..a teda bude chyba v elektronike co je na displayi..len kedze nevieme ktora malickost..tak asi cely display kupit aki vacsina z vas.. bude nutne..
Mate pripadne ine skusenosti? Ako dopadol uzivatel Colbricon? Vdaka
Mne Pomohlo vybratie poistky c.37 tym sa to resetne ide to par dni alebo hodin a potom znova tma..niekedy samo naskoci po vypnutí klúca..teraz ide 2dni OK.. uvidime dokedy.. skor sa to asi bude len zhorsovat.. uvidime..resp..neuvidime ked bude zas tma na displayi
z toho vsetkeho je asi jasne ze display je ok..a teda bude chyba v elektronike co je na displayi..len kedze nevieme ktora malickost..tak asi cely display kupit aki vacsina z vas.. bude nutne..
Mate pripadne ine skusenosti? Ako dopadol uzivatel Colbricon? Vdaka