diodova svetla - kudy protahnout dratky od spinace k motoru?
Moderátor: Moderátoři
diodova svetla - kudy protahnout dratky od spinace k motoru?
Spinac jsem dal hned vedle spinace na mlhovky, ale uz nevim kudy mam dratky protahnout k baterce. (kolem dveri se mi to zda blby).Predem diky za odpoved.
- Reklama
Re: diodova svetla - kudy protahnout dratky od spinace k motoru?
netahaj to okolo dveri to tahaju amateri ked rozoberies pod volantom plasty palubovky tak tam najdes zväzok kablov co ide k motoru tak si vedla neho opatrne prepichni draty a si v motorovom priestore okolo tych kablov je gumena zaslepka ja v tom nevidim problem u kazdeho auta tak taham hudbu a v pohodebryan.ek píše:Spinac jsem dal hned vedle spinace na mlhovky, ale uz nevim kudy mam dratky protahnout k baterce. (kolem dveri se mi to zda blby).Predem diky za odpoved.
Diky za odpoved.Zitra se do toho pustim.Doufam, ze uspesne:)
v pohode nejakym tenkym srobovakom to prepichni pichni tam potom pretahovaci drat a namasti si kable co budes pretahovat a v pohode ti tam vojdu jak do maminy to zvladnes hravobryan.ek píše:Diky za odpoved.Zitra se do toho pustim.Doufam, ze uspesne:)
Tak jsem to zkousel a nepovedlo se, od motoru jsem protah drat, abych vedel kde mi vevnitr vyleze...
Rozdelal jsem i budiky, ale nejdou vytahnout uplne ven, plasty okolo volantu, kus podtim je vyrez, tak sem vyndal zaslepku a vubec sem nevidel, ze by drat nekde vylez....Tak kde sakra moh vylizt?
Pripadne prosim co kde mam presne rozdelat, celej ten sedivej nesmysl je asi blbost, pac sem zadny sroubky nenasel:(
Rozdelal jsem i budiky, ale nejdou vytahnout uplne ven, plasty okolo volantu, kus podtim je vyrez, tak sem vyndal zaslepku a vubec sem nevidel, ze by drat nekde vylez....Tak kde sakra moh vylizt?
Pripadne prosim co kde mam presne rozdelat, celej ten sedivej nesmysl je asi blbost, pac sem zadny sroubky nenasel:(
- Přílohy
-
- pal2.jpg (55.78 KiB) Zobrazeno 5596 x
-
- pal.jpg (42.18 KiB) Zobrazeno 5596 x
za pedalmi musis mat nejaku prechodku do motora rozhodne toto co si rozoberal si vobec nemuselbryan.ek píše:Tak jsem to zkousel a nepovedlo se, od motoru jsem protah drat, abych vedel kde mi vevnitr vyleze...
a pretahovat drat musis zvnutra do motora nie z motora do vnutra bo ty si siel asi velmi vysoko a vyliezol si dakde za budikami to musis ist nizsie nieco nad pedalmi tam by si mal najst zaslepkuzuzko píše:za pedalmi musis mat nejaku prechodku do motora rozhodne toto co si rozoberal si vobec nemuselbryan.ek píše:Tak jsem to zkousel a nepovedlo se, od motoru jsem protah drat, abych vedel kde mi vevnitr vyleze...
Vyreseno - protazeno od motoru dirou kudy vede lanko na otevirani "haupny"
Ale diky za rady.
Finalka viz foto
Ale diky za rady.
Finalka viz foto
- Přílohy
-
- t.JPG (54.07 KiB) Zobrazeno 5574 x
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to dobře, ale co mě nejvíc zaujalo tak je ta moucha na to autorádiu
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
no len ked si tadial kde sa otvara kapota pretiahol kablik tak to pekne presilikonuj bo ti tadial bude tiect voda dovnutra