Aby toho nebylo málo, tak již delší dobu pozoruji zhoršení dálkového příjmu na mém rádiu. Tam, kde jsem dříve bez problémů poslouchal oblíbené stanice, je dnes ticho a při přepnutí na jinou stanici je též problém s naladěním. V blízkosti vysílače není žádný problém, ale jakmile zajedu dál, signál se ztrácí. Prutová anténa (zřejmě se zabudovaným předzesilovačem v základně) s jedním kabelem bez GSM modulu je pevně zašroubovaná do základny a v zadním prostoru pod tapecem připojena správně. Říkám si, jestli nemohl odejít předzesilovač v anténě, zkusím sehnat druhou základnu. Ještě mně napadlo - kabel od antény jde zadním sloupkem do středového tunelu do prostoru rukojeti ruční brzdy nebo je to na rozdíl od "géčka" jinak? Hrabal jsem se v zásuvce zapalovače, tak jestli jsem nemohl tam něco povrtat? Díky za nakopnutí.
P.S. Na Sbazaru jsem dal dotaz na základnu antény, kdyby mi došla i vývodem pro telefon, je to problém nebo jsou použitelné obě?
Příjem rádia CD30MP3
Moderátor: Moderátoři
- vasekpetr1
Příjem rádia CD30MP3
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 210 tkm
...a bydlím v Hospodě - Červené....
...a bydlím v Hospodě - Červené....
- Reklama
Re: Příjem rádia CD30MP3
Hele já mám K-čko pár let staré a problémy stejné, kolega taky.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Re: Příjem rádia CD30MP3
Ja mám tiež slabý signál (v porovnaní s inými autami). Aj som menil rádio, ale nepomohlo. Trochu mi pomohla výmena antény za dlhšiu.
Opel Zafira B, 2013, A18XER, benzín + LPG Prins