Díky za poznatky o těch pružinách jsem vůbec netušil.
Je nějaký důvod proč jsou na mobile de benzíny dražší?
Je to důsledek německé ekologizace dopravy?
(Zkusmo jsem si zadal v podobné kategorii octávky a z toho cenovýho rozdílu mi docela spadla čelist)
Kupujeme Oplíka
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupujeme Oplíka
- Ono ty pružiny záleží co tam vozíš, ale pokud to bude kombi, tak tam znam 2 případy a u 5dv. znám 1 případ osobně.
- No v Německu že jsou nafty levnější, to přisuzuji právě jejich šíleným nařízením a vjezdům do center měst apod.
Osobně si myslím, že samotná Škodovka nemá žádnou výbavu a bude dražší , už jsem se dlouho nedíval.
- No v Německu že jsou nafty levnější, to přisuzuji právě jejich šíleným nařízením a vjezdům do center měst apod.
Osobně si myslím, že samotná Škodovka nemá žádnou výbavu a bude dražší , už jsem se dlouho nedíval.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Pekny vecer vsetkym, chcem poprosit o par informacii skusenych.
Chcem si kupit zafiru 7 miestnu len nie som presveceny o tom ci sa da normalne sediet - cestovat v tretom rade sedadiel.
Kto ma ake skusenosti?
Chcem si kupit zafiru 7 miestnu len nie som presveceny o tom ci sa da normalne sediet - cestovat v tretom rade sedadiel.
Kto ma ake skusenosti?
Podla toho, komu. Vozil som tam aj dospelych, pre deti v sedacke super. Najjednoduchsie asi bude, ze zajdes do bazara a posadis sa tam
Zafira B (2013) A16XER
-
Mám Zafiru B
zadné sedadlá sú použiteľné pre dospelého obmedzene- málo miesta pre nohy, vyššia podlaha takže do istej miery "kolená u uší" (preháňam)
Viezol som vzadu +- 180 cm chalanov, nejaké 2 h cestu prezili len si sťažovali na horšie vetranie (leto)
zadné sedadlá sú použiteľné pre dospelého obmedzene- málo miesta pre nohy, vyššia podlaha takže do istej miery "kolená u uší" (preháňam)
Viezol som vzadu +- 180 cm chalanov, nejaké 2 h cestu prezili len si sťažovali na horšie vetranie (leto)
Opel Zafira B , A18XEL, royal blue "Borůvka"