Predám rádio /tuner/42438258 s DAB z Vauxhal Astra K alebo 42438256 bez DAB z Opel astra K.Ročník 2016.
Cena:60€
Astra K IntelliLink R.4.0
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
- Reklama
Re: Astra K IntelliLink R.4.0
Možná se pletu, ale já mám v Astře K 2016 dva samostatné tunery, jeden pro FM (+MW) a jeden pro DAB. Každý má vlastní anténu a vlastní koaxiální kabel k anténě.
Na obou tunerech na fotkách je uveden frekvenční rozsah jen FM+MW. Z toho usuzuji, že se v obou případech jedná pouze o FM tunery.
Na obou tunerech na fotkách je uveden frekvenční rozsah jen FM+MW. Z toho usuzuji, že se v obou případech jedná pouze o FM tunery.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
42438258
Rádiový prijímač (pre rádiový systém dab, rpo u2q) (ident af3a) pre Vin od G8999999.
Mal som ho v aute a je odskúšaný.
Rádiový prijímač (pre rádiový systém dab, rpo u2q) (ident af3a) pre Vin od G8999999.
Mal som ho v aute a je odskúšaný.
Ahoj , mám vážný zájem.Poslal jsem SZ, ale je nepřečtená.
Ahoj,
poslal som SZ, ale je neprečítaná
poslal som SZ, ale je neprečítaná