Elektricky sklopná zrcátka Astra K

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
milosh
Administrátor

Elektricky sklopná zrcátka Astra K

Příspěvek od milosh »

Měl bych dotaz možná nového majitele Astry K. Má káčko elektricky sklopná zrcátka nebo se to nedělalo? Je to pro mne "must have" věc, kterou na autě chci mít. 15 let ručního sklápění po každé jízdě už bych asi mít nemusel :)

Hlavně mi jde o kombík.
Reklama

westler

Re: Elektricky sklopná zrcátka Astra K

Příspěvek od westler »

Ano, mám to uplně stejně (must have feature). Co se týká 2017-2018, tak výbava Dynamic to měla za přípatek (buď samostatně nebo nebo v rámci paketu), případně v Innovation to bylo jako standardní položka. Co je trochu horší tak nedá se to nastavit na sklopení při zamčení, musí se stisknout tlačítko.
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Oj, takže doprogramovat to nejde? Vyjdu z auta, zamknu a zrcátka se sklopí jako to mají všechny "normální moderní" auta? :) Jako asi bych to přežil, když tam bude na to čudl :lol:
westler

Příspěvek od westler »

Přesně tak, co jsem hledal tak to lze pouze s nějakou další "krabičkou" vsazenou do elektroinstalace, jinak jak říkáš - odcházím, mačkám tlačítko... jelikož to samý už dělám se Start/Stop, tak to mám jako takovou rutinu - nastartuju, vypínám start-stop, v zimě mačkám vyhřívání... jak sahám po madlu dveří při vystupování tak mačkám tlačítko pro sklopení zrcátek.

On se ten software od GM moc nepovedl, viz. trvale zapnutý parkovací asistent u manuálu, nemožnost změny hlasitosti systémových upozornění (např. parkovací asistent, blinkry), zvukové upozornění na nezapnutý pás "překryje" pípání parkovacího asistenta, atd. našlo by se toho víc, ale nechci Ti brát iluze :D ) Nestěžuju si, v nových autech bude hůř - od r.2023 eurohlásítko na rychlost :lol:
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jako mam myslenku sehnat jeste jedno Hacko, ale nevim nevim...
westler

Příspěvek od westler »

Ty auta vznikaly za úplně jiných podmínek, H-áčko muselo být kvalitní aby obstálo proti tvrdé konkurenci (hlavně Golf V), K-áčko zato vznikalo za doby velkých škrtů a šetření. Zub času ale se na H už podepisuje (rád na něj vzpomínám, nikde mě nikdy nenechalo za 9 let co jsem ho měl), nedovedu si třeba představit mít dneska auto bez Android Auto
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“