Koupě Vectry B
Moderátor: Moderátoři
Koupě Vectry B
Dobrý den pánové, přes Opel nejsem odborník, ale naskytla se mi teď podle mě zajímavá nabídka koupě autíčka. Jde o Vectru B, najetých 150 tisíc, po 2. majiteli r.v. 98. Auto je bez koroze, jsou dělané nové tlumiče, brzdy, je nový termostat. Okna v elektrice, lité kola, motor je 1,7 TD. Zajímá mne, na co se při koupi dívat hlavně, co ověřit při jízdě, atd. prostě cokoliv co by se mi mohlo nějak hodit. Cena je zatím cca. 35 tisíc. Díky za jakékoliv info.
- Reklama
Re: Koupě Vectry B
kolik to má kW ? 60 ? řekl bych že na todle auto slabý
bude to žrát prd, ale nepojede to, toť můj názor na motor
k autu jako celku, bych koukl na lemy zadních blatníků, otevřel poklop nádrže,napojil na diagnostiku
bude to žrát prd, ale nepojede to, toť můj názor na motor
k autu jako celku, bych koukl na lemy zadních blatníků, otevřel poklop nádrže,napojil na diagnostiku
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Re: Koupě Vectry B
Tak když se dělá 1.6 8V a jede,tak tohle taky musí jet.Žádná sláva,ale pokud nechceš závodit,postačí to.
Ke karoserii...Určitě prověřit korozi.A jestli budeš mít tu možnost,tak zkusit diagnostiku.
Při jízdě určitě vyzkoušet reakci pedálu na všechny stupně.Auto musí táhnout,jinak je motor nejspíš přetočený.
Běžné věci vyzkoušet.
Nemám s tím autem zkušenosti,tak snad poradí někdo s tím motorem.
Ke karoserii...Určitě prověřit korozi.A jestli budeš mít tu možnost,tak zkusit diagnostiku.
Při jízdě určitě vyzkoušet reakci pedálu na všechny stupně.Auto musí táhnout,jinak je motor nejspíš přetočený.
Běžné věci vyzkoušet.
Nemám s tím autem zkušenosti,tak snad poradí někdo s tím motorem.