Čau kluci..problém:-D ..mam na pár místech prasklou (né moc) střechu. když neni vyloženě průztž mračen a jedu,tak v pohodě,ale když mi auto dýl stojí na dešti (což je třeba teď,pač v garáži mam jiný auto) tak mi dovnitř teče. Jako voda mi nevadí:-D ale v autě jí mít nemusim..kord když mam kufr plnej muziky. a tak se vás chci zeptat jestli nemáte nějaký řešení,opravy,triky nebo třeba novou střechu:-D..cokoliv..potřebuji to jen do zimy..v zimě jí dam do garáže a vytáhnu jí až na jaře,ale teď s ní ještě chvilku potřebuju jezdit.
díky všem:-)
(PS. Přelepit to izolepou mě napadlo,ale vypadalo by to šíleně a krom toho si myslim,že v těch hlavních ohybech by to ta izolepa nevydržela.
jo a jestli to na to má nějakej vliv,tak stahování mam v elektrice;) )
Střecha u kabria
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Střecha u kabria
Dej jí do garáže už teď. Stejně nebude už nebude počasí na jízdu bez střechy.... já zazimuju asi příští týden.
no teď v garáži na chvíli je,ale potřebuju tam dát Nissana. Ten venku chvíli vydrží,ale potřebuju ho dodělat. Pořád mi to ale neřeší problém že mi tam teče:-D i v létě mě může chytnout chcanec:-D
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to asi normální, že do starejch cabrií teče.... moje není vyjímkou. Proto ho každej večer překrývám plachtou na auta. Jediné, co bych tenhle problém vyřešilo je nová střecha (pokud ti teče přímo střechou) a případně těsnění kolem střechy (jestli přes nějaké teče).
no jo,ale co přez den? já prostě tu střechu potřebuju nějak opravit:-D kdybych měl dvojgaráž,tak v pohodě,ale zatím bohužel nemam:-( novou střehu bych chtěl,ale na to teď nemam peníze:-(
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby si chtěl materiál na záplaty, tak není problém. Mám snad ještě ve slepě nějakou KO střechu z Kadetta, takže bych vyříznul zdravej kus.... když SZ.
Jinak dá se to nějak lepit, ale nevím čím. Chemopren je prej blbej a po ohřátí na slunci se to odlepí...
Jinak dá se to nějak lepit, ale nevím čím. Chemopren je prej blbej a po ohřátí na slunci se to odlepí...