Ahoj
Mám Corsu 1.0 1997, stalo se mi že z ničeho nic mi otáčky motoru na volnoběh vyskočí na 4000 a drží. Rozsvítí se taky kontrolka řídící jednotky, v Oplu mi k tomu nic moc neřekli. Když sem to měl v jiném servisu tak mi bylo řečeno že je to EGR ventilem. Poprvý se mi to stalo asi před půl rokem, v servisu mi ho vyčistily a byl klid asi před týdnem se mi to stalo znova a tak sem to dal znova do servisu tam to znova kontrolovaly a nic nenašly, nevíte čím by to mohlo být??
Děkuji
4000 Otáček na volnoběh
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4000 Otáček na volnoběh
a co vyčtení chybovích kodu ? kdyz svítí kontrolka musí tam bejt nějaka chyba.. jinak bych to typoval na krokovy motorek volnoběžnych otaček.. a nebo nějakou netěsnost sání..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Problém je v tom že to dělá pouze občas a nedá se s tím jet, takže když se dostanu do servisu tak už nesvítí a motor šlape jak má. Asi se to teda někde zasekává protože když to nechám chvíly stát tak je to ok. Ted zkusim sehnat ten motorek otáček a uvidim co to bude dělat...
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
to je jedno ze to nesvítí.. chyba zustane ulozena v jednotce i kdyz to nesvíti..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
odkud jsi
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Tak to nevim ted už sem nebyl v Opel servisu, a tam mi neřikali že by tam nějaká chyba byla
Jsem z Prahy
Jsem z Prahy
kámoš měl to samý sice né až tak vyhnaný ty otáčky ale podobně a byla to váha vzduchu.