Dobrý den,
po ohřátí nechce chytnout, musím počkat cca 15 min. Dělá mi to tak jeden týden v měsíci, jinak je klid. Za studena chytne okamžitě po otočení klíčku. Občas zabliká kontrolka chyby motoru a také mi párkrát chcípla na volnoběh. Kdybyste někdo věděl někoho kdo se v vyzná v oplech a může udělat levně diagnostiku na Plzni-jihu byl bych moc vděčný, mám strach aby mi jednoho krásného dne někde nenechala . Btw. r.v. 1996, najeto 195000km, žere trošku oleje, je vyříznutý katalyzátor, někdy kolísají otáčky motoru (800-900). Katalyzátor vyříznut kvůli dezolátnímu stavu výfuku, už ani nechtěla jet, tak jsme nějak výfuk dobastlili, chvilku blbla stejně a pak problémy ustaly.
Díky za pomoc
1.6 16V po ohřátí nestartuje
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: 1.6 16V po ohřátí nestartuje
viděl bych to na čidlo teploty motoru bejvá z boku pod termostatem má modrý či černý konektor s 2ma piny a dává info do počítače.
to občasné chcípnutí skus vyčistit egr ventil,klapku a krokovej motorek bude to asi pěkně zadělaný zvlášt pokud si to nikdy nedělal
na plzensku v Nýřanech-Doubravě je odborník na oply tento pán http://www.vectra.cz/profile.php?lookup=761
to občasné chcípnutí skus vyčistit egr ventil,klapku a krokovej motorek bude to asi pěkně zadělaný zvlášt pokud si to nikdy nedělal
na plzensku v Nýřanech-Doubravě je odborník na oply tento pán http://www.vectra.cz/profile.php?lookup=761
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
-
Díky super fórum hned druhý den odpověď:). Zkusím ho tedy sehnat, mám koupit nové nebo stačí někde z vrakoviště?
K tomu egr ventilu, ne nečistil sem ho a po předchozím majiteli musí být pěkně zašvíklé, přejížděl olej, neměnil destičky, prostě mladý letec co jezdil dokud auto jezdilo.
K tomu egr ventilu, ne nečistil sem ho a po předchozím majiteli musí být pěkně zašvíklé, přejížděl olej, neměnil destičky, prostě mladý letec co jezdil dokud auto jezdilo.
-
a jen taková blbost, na autě je dálkovej centrál dodatečně dělanej, a ten nefunguje. Blinkry blikají ale auto nezamkne. Auto bylo vykradené od řidičovo dveří. Kde by mohla být chyba?
kup to nový vypadá takto http://www.auto-pilot.cz/elektrosoucast ... 12995.html
je otázka zda ten centrál chodí aspon na klíč pokud ne může to bejt lecos mrkni na pojistky,jestli nejsou přelámaný dráty mezi dveřma a sloupkem nebo mužou bejt jen zoxidovaný konektory jednotlivých motorků v nejhoršim případě mohla odejít samotná ŘJ centrálu bude to chtít bádat
-
centrál nefunguje vůbec, dálkovým ovládáním jen zablikají blinkry. Auto zamykám normálně klíčem každé dveře zvlášť. V kufru zámek nefunguje vůbec, mám ho tudíž zamklý permanentně zevnitř. No budu se mít v čem vrtat