Rada - výměna žároviček
Moderátor: Moderátoři
-
Rada - výměna žároviček
Zdravím,
potřebuji poradit. Na středním panelu mi zřejmě vyhořely žárovičky pod ovladačem regulace topení a v noci je to dost nepříjemné. Nevíte jak demontuji plastový panel, abych se dostal do rozvodů, popř. k popraskaným žárovkám?
Moc děkuji za radu.
Dalším problémem mám to, že mi nesvítí zadní zpátečková světla, zkoušel jsem měnit žárovky i pojistky, ale stále nic. Někdo mi řekl, že se jedná o mechanickou závadu kdesi v řadící páce, ale jsem absolutní laik a v tomto se nevyznám, poraďte, prosím.
Děkuji, Schlossbauer.
potřebuji poradit. Na středním panelu mi zřejmě vyhořely žárovičky pod ovladačem regulace topení a v noci je to dost nepříjemné. Nevíte jak demontuji plastový panel, abych se dostal do rozvodů, popř. k popraskaným žárovkám?
Moc děkuji za radu.
Dalším problémem mám to, že mi nesvítí zadní zpátečková světla, zkoušel jsem měnit žárovky i pojistky, ale stále nic. Někdo mi řekl, že se jedná o mechanickou závadu kdesi v řadící páce, ale jsem absolutní laik a v tomto se nevyznám, poraďte, prosím.
Děkuji, Schlossbauer.
- Reklama
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada - výměna žároviček
Zdravím, tak k žárovkám v ovládačích se dá dostat, pokud se nemýlím, po demontáži tady tohoto plastu:
po ním by měly být žárovičky.
A co se týče zpátečky, tak u řadící páky by měl být spínač (vypadá přibližně jako spínač, který je u dveří a rozsvěcuje osvětlení interiéru). Přístup k němu je celkem obtížný. Výměnu bych nechal zkušenějším mechanikům
po ním by měly být žárovičky.
A co se týče zpátečky, tak u řadící páky by měl být spínač (vypadá přibližně jako spínač, který je u dveří a rozsvěcuje osvětlení interiéru). Přístup k němu je celkem obtížný. Výměnu bych nechal zkušenějším mechanikům
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
-
Jojo, na to jsem mezitím přišel, ale není mi pořád jasné, jestli to mám demontovat pouhým vycvaknutím šroubovákem nebo jinak? Nerad bych něco pokazil
Děkuji předem za rady!
Děkuji předem za rady!
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Není náhodou čidlo zpátečky přímo na převodovce?
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php ... de1a9fec04
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné, já jsem to ještě nemusel zpravovat Na převodovce vím na 100% že to má felam.artty píše:Není náhodou čidlo zpátečky přímo na převodovce?
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
ahoj lidi ja sem ten panel mel skoro cely venku a zadny zarovicky jsem nikde nevidel, nesviti mi to a ma to vubec svitit??, ahoj Honza
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Zárovičky si neviděl, protože jsou nasunuté v černých "paticích" a ty jsou celé nasunuté do vypínačů atd. Takže na první pohled to většinou vidět není. Každopádně ovladače by měly určitě svítit.
předpokládám že to bude uplně stejné jako u vectry..také jsem je nemohl hned najít,neboť byli trošku schované ale já je měl v rožcích a jednu uprostřed..
Prodej elektronických cigaret a příslušenství...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
ahoj tak ze tam skutecne jsou jo ? tak to to budu muset jeste jednou vyndat nemate nekdo fotku kde bych je prene mel najit ahoj Honza
pokud na to nespěcháš budu měnit jednu tento týden,možná to stihnu ještě dnes nebo o víkendu tak bych ti to nafotil
Prodej elektronických cigaret a příslušenství...