Poradte pls
Moderátor: Moderátoři
Poradte pls
Mam astru f 1.7 td motor gm 50 kw a rv 96 a ted mi dělal známý těsnění pod hlavou jenže jak to měl rozebrané tak si nepoznačil rozvody a když to smontoval tak to nemuže seřídit.říkal že se tam nemá čeho chytit žádné čárky na ozubení tam nejsou tak si s tím nedá rady.nevíte náhodou někdo jaky je na to fígl nebo jak to seřídit?
- Reklama
Re: Poradte pls
to mě hlava nějak nebere že by tam nebyl značky
nevím jak je to u opelu ale když jsem dělal rozvody na renaultu - předpokládám že všude je to stejný nebo aspoň podobný tak ..tak všude značky byly
jioank pokud si to dobře pamatuji tak ventily mají být uzavřené a píst nesmí být v HÚ ale nejsem jsi 100% jistý..zkouknul bych ten řemen zda na něm opravdu nejsou značky..
nevím jak je to u opelu ale když jsem dělal rozvody na renaultu - předpokládám že všude je to stejný nebo aspoň podobný tak ..tak všude značky byly
jioank pokud si to dobře pamatuji tak ventily mají být uzavřené a píst nesmí být v HÚ ale nejsem jsi 100% jistý..zkouknul bych ten řemen zda na něm opravdu nejsou značky..
Prodej elektronických cigaret a příslušenství...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
na řemenu nejsou nikdy značky. kdyztak na řemenicích.. jinak značka je na klikove hřídely a vačka se nastavuje pomocí nějakeho budíku co se přiloží nad vačku a vačka vyfuku 1. valce musí bejt namířena přimo nahoru.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
na tds jsou aretační díry v čerpadlové a vačkové řemenici
zafira y20dth 2001 davidův pp,tempomat
agila 1,2 2004
opcom v1.39 en
agila 1,2 2004
opcom v1.39 en
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW