Zamrzlé ostřikovače
Moderátor: Moderátoři
Zamrzlé ostřikovače
Ahoj, když pominu, že se mi urvalo táhlo k pravému stěrači (zamrzl), tak po dnešku mě trápí nefunkční ostřikovače (po zamrznutí a nyní i po rozmrznutí v garáži)... Pojistky na ostřikovače jsou OK (ty v motorovém prostoru, nejsou ještě někde jinde?), relátko cvaká, ale nic nestříká, motůrek není slyšet. Je to jednoznačně motůrkem nebo může být chyba ještě jinde? Je normální, že při zamrznutí motorek odejde? Diky.
- Reklama
Re: Zamrzlé ostřikovače
ten motorek se mohl spálit zvlášt pokud si ho skoušel když byl zamrzlej
bude to chtít vyndat a vyskoušet
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Prosim, jak je to slozite ten motor vyndat?P.S. píše:ten motorek se mohl spálit zvlášt pokud si ho skoušel když byl zamrzlej
u céčka nevim u béčka je to v levym podběhu musí dolu kolo plast podběh a je to dole blíž ke světlu
počítám že to u tebe bude podobný
počítám že to u tebe bude podobný
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
Trochu mimo, ale uz jsem se chtel zeptat drive. VC ma udejane vyhrivane trysky ostrikovacu, me teda loni zamrzly, ale mohlo to byt nevhodnou smesi. Chci zeptat jak je to s vyhrivanim (pokud tam teda je) jak se zapina? Je to s vyhrivanim zrcatka a zadniho skla, sedacek nebo je v tom nejaka jina automatika?
Toyota Prius 1.8
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
Diky za dotaz - presne to jsem ted chtel napsat i ja. Jak mi vsechno zamrzlo, prestaly mi strikat ostrikovace svetel - coz je pochopitelne. Ale po dnesnim odpolednim stani v garazi uz strikam na okna - nakonec se to uvolnilo, ale svetla stale nic. Dokonce se mi zda, jakoby byly ty krytky na narazniku takove uvolnene, jak se to zrejme nemohlo vysouvat atd... Idealne bych ten mechanismus nejak odpojil, mimo jine i proto, ze to strasne zere vodu do ostrikovacu. Staci vyndat pojistka v motorovem prostoru?Marky píše:Trochu mimo, ale uz jsem se chtel zeptat drive. VC ma udejane vyhrivane trysky ostrikovacu, me teda loni zamrzly, ale mohlo to byt nevhodnou smesi. Chci zeptat jak je to s vyhrivanim (pokud tam teda je) jak se zapina? Je to s vyhrivanim zrcatka a zadniho skla, sedacek nebo je v tom nejaka jina automatika?