Omega B mlžení
Moderátor: Moderátoři
Omega B mlžení
dobrý den, mam dotaz jestil někdo neví čim je že se mi auto strašně mlží, když jsem zapl klimu tak to přestalo ale teď to dělá už i s klimou :X prosím o pomoc, předěm díky
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Omega B mlžení
co klapka vnitřní cirkulace vzduchu. nejcastější přičina mlžení. ?? funguje ti ??.. jinak ted se ti to mlzi i s klimou protože ti klima nefunguje od cca -4 stupnu.. nejde klima zapnout kvuli bezpečnosti před zamrznutím..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
jakože vnitřní okruh to talčítko? no teoreticky by mělo fungovat protože dnes jsem jel za naftovým autem a ten smrad po zapnutí nebyl. samo že s vnitřním okruhem se auto mlží.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
hm a co pylovej filtr ? kdy byl měněnej.. ? a nemaš někde v kufru zacpany vydechy hadrama ???
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je měněný pylový filtr a není mokrej, tak se zkus podívat pod koberec řidiče na ten molitan co tam je. Často je nacucaný vodou, které teče z výparníku klimatizace do auta, jelikož na výparníku je špatně řešený odtok..... dá se samozřejmě předělat a pak je vše OK.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
nj ale kdyz klima ted v zime nefunguje tak se ti tam nema co srazet..
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že nemá, ale ono když to tam jednou nateče, tak to nemá v podstatě jak vyschnout. V tátovo OmB jsme to měli cca 3 týdny v létě otevřené než ten molitan vysušil.
Zkus tlačítko AUTO a nastav tak 20°, mělo by bejt po problemuSirka píše:dobrý den, mam dotaz jestil někdo neví čim je že se mi auto strašně mlží, když jsem zapl klimu tak to přestalo ale teď to dělá už i s klimou :X prosím o pomoc, předěm díky
Omega Elegance 2,5i (2ooo), Corsa D 1,4i
Taky se podívej na klapku vnitřního okruhu,jestli není zaseklá v poloze vnitřní cirkulace,pak se to mlží jako kráva.
Tady u toho mlžení je často zanesený odvod vody v pravém podběhu. Stačí zvednout kapotu otevřít plast co kryje kabinový filtr, úplně dole je gumová zpětná klapka pr odtok vody. Chce si to tam svítit ! Určitě to bude plný sajrajtu který to celé ucpe. Chce to čisti min jednou ročně, nejlépe před zimou