omega 2.0 DTI

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
skynetto

omega 2.0 DTI

Příspěvek od skynetto »

mam problem, koupil jsem si omegu s kleklym motorem 2.0 dti 16 v 74 KW.
tento motor nemuzu nikde sehnat a uz jsem jeden i mel ale jel jsem pro nej az do Prahy na vrakac a po rozebrani zjistili, ze je vadna hlava, jak je bezne pro tenhle typ motoru, prodelal jsem dva tacy a motor jsem zase vratil, nevite nekdo o nejakem, nebo jestli je mozne dat do tohoto vozu treba 2.5 od BMV? je mozne ho tam nejak namontovat?
Kazdy mi nabizi motor z vectry, jenze ta nema vyvazovaci hridel na klice a tak to tam nechci davat. diky moc
Reklama

Trdlo
Kontaktovat uživatele:

Re: omega 2.0 DTI

Příspěvek od Trdlo »

Kontaktuj na fóru www.astra-g.cz uživatele denny. Určitě Ti bude moci poradit, pomoci a možná i sehnat co potřebuješ. Je to motorář a opravdu machr. ;) (a navíc obrovský fanda oplů 8-) )
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Dát tam 2,5 TD by zas nebyl asi takovej problém, ale nezlegalizuješ to. Tkaže problém bude na STK, při případným prodeji na evidenčce a v případě nehody samozřejmě se to nebude líbit pojišťovně.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
denny

Příspěvek od denny »

skynetto píše:mam problem, koupil jsem si omegu s kleklym motorem 2.0 dti 16 v 74 KW.
tento motor nemuzu nikde sehnat a uz jsem jeden i mel ale jel jsem pro nej az do Prahy na vrakac a po rozebrani zjistili, ze je vadna hlava, jak je bezne pro tenhle typ motoru, prodelal jsem dva tacy a motor jsem zase vratil, nevite nekdo o nejakem, nebo jestli je mozne dat do tohoto vozu treba 2.5 od BMV? je mozne ho tam nejak namontovat?
Kazdy mi nabizi motor z vectry, jenze ta nema vyvazovaci hridel na klice a tak to tam nechci davat. diky moc
Zkus Benet car.TLF602307573.Kousek od Prahy.
Odpovědět

Zpět na „Omega“