1.7 TD Isuzu - Pojistka zhaveni

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Propeller477

1.7 TD Isuzu - Pojistka zhaveni

Příspěvek od Propeller477 »

Ahoj hosi,
mam problem, odpalil jsem pojistku zhaveni a kdyz jsem ji chtel vymenit, tak jsem zjistil, ze tam zadna neni. Stalo se mi to tak, ze jsem si nachal na motoru polozene kladivo a jak jsem nastartoval, kladivo se sesmeklo k napajeji svicek, udelaly se jiskry a bylo. Ted to nezhavi. Rele zhaveni, co je v kasliku nad brzdovym valcem, normalne spina, ale co je to platne, kdyz do nej nejde stava, meril jsem to. Jinak svicky jsou funkcni, vse ostatni funuje. Dle knihy ma byt pojistka zhaveni u rele zhaveni, spolecne s pojistkou predehrevu filtru a rele predehrevu. Obe rele tam jsou, ale pojistka jen predehrevu, zhaveni tam neni a ani nema vyvedene kontakty. Vsechny ostatni pojistky jsem prosel (pod volantem a v kasliku u baterky). Zadna neni praskla, nic, jen do rele zhaveni nejde napeti. Ta pojistka tam nekde byt musi, ale kde? Nerikejte mi, ze mam rozdelat pristrojovku, dat to do servisu atd. atd. Diky!
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.7 TD Isuzu - Pojistka zhaveni

Příspěvek od Fritol »

zkontroluj ty pojistky multimetrem.. vizualní kontrola je k prdu..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Propeller477

Jako to bych možná i zkontroloval, kdybych tu pojistku našel! Ale já ji nemohu najít, na to se ptám, kurnik :roll:. Nebudu přece přeměřovat každou desetiampérovou pojistku, když vím, že tato pojistka musí být minimálně 70 A. A žádnou takovou jsem nenašel. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem k relé natáhl natvrdo drát od baterky (kdyby někdo chtěl poradit, jak to (ne)opravit). Ale dík za reakci.
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

měla by to bejt ta maxi pojistka v motorovem prostoru pojistka
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Halis

Příspěvek od Halis »

jak na to.JPG
Je to ta pojistka s číslem 11a...
(168.04 KiB) Zatím ještě nestaženo
Zafira B '06 (Z19DTH) Obrázek
Vectra B '96 (X17DT)=PRODÁNO Obrázek
Ascona B '78
Propeller477

Zdar chlape, díky moc, ale tohle už mám dávno stažené. To vůbec nepomůže, páč tam ta pojistka není, vždyť to popisuji v příspěvku, že není tam, kde má být. Ale ještě se na to mrknu, přinejhorším zbastlím pípátko a sledovač signálu.
Bre@thlless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bre@thlless »

Někdy tato pojistka bývá u relátek ventilátorů ... Jak sou relátka kolem baterky , prohledej to tam , je to žlutá pojistka.
VB X17DT , K. GSI cabrio C20NE
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“