problém s kufrom

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Jano KOHUT

problém s kufrom

Příspěvek od Jano KOHUT »

ahojte ..Mám problém s otvorením kufra .Mám vectru c kombi,je tam elektrické otváranie kufra .Kufor mi nejde otvoriť ...kde je chyba?

stlačím na predných dverách čudel,kufor nereaguje......stlačím čudel na kufri,kufor nič....
Naposledy upravil(a) Jano KOHUT dne 03 úno 2011, 06:46, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s kufrom

Příspěvek od Fritol »

jako elektricky otvíraní tím myslíš jenom zamek ? nebo otvíraní to že zmačkneš vzadu tlačitko a kufr se ti otevře a kdyz zmačkneš čudlik tak se ti kufr sam zavře. ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
roman1984

Příspěvek od roman1984 »

je to klasika da sa to otvarat tlacitkom ktore je pri otvarani okien,alebo stlacenim snimaca na kufri a ked je otvoreny tak je este tlacidlo aj z vnutra na veku kufra....podmienka pre otvorenie,musi byt zatiahnuta rucna brzda inak to nefunguje.....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
Jano KOHUT

diky
roman1984

Příspěvek od roman1984 »

no ako Janko uz to slape?to mas asi kratko to auticko,ci?
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
Jano KOHUT

klape,klape.....ono to klapalo ,len niekedy to blbne
Kimi

Příspěvek od Kimi »

Ahoj borci. Mám taky problém, ale přesně obrácený. Zmáčknu tlačítko pro zavření co je na dveřích a dveře se začnou zavírat. Zhruba ve 2/3 se ale zastaví a dál už nepokračují. Po chvilce se opět otevřou. Netušíte co s tím může být??? Díky za info.
kutulin

Příspěvek od kutulin »

Kimi píše:Ahoj borci. Mám taky problém, ale přesně obrácený. Zmáčknu tlačítko pro zavření co je na dveřích a dveře se začnou zavírat. Zhruba ve 2/3 se ale zastaví a dál už nepokračují. Po chvilce se opět otevřou. Netušíte co s tím může být??? Díky za info.
ahoj Kimi, můžeš sem prosim napsat jak jsi vyřešil svou závadu? Několikrát se mi stalo přesně to samé. V 1 třetině se to sekne a pak se dvere vrátí nahoru.Miluji Opela proto,že krasne opakuje na chlup stejné závady.Díky Ti za reakci.
Dapos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dapos »

ja mam taky problem s kufrem....sviti tam uplne na hovno osvetleni.....to trosku podcenili stou jednou sulfitkou .... budu tam asi muset koupit nejaky led trubice :)))
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
kutulin

Příspěvek od kutulin »

No to mas pravdu,predesla Vectra B caravan mela svetylko ve stropu a bylo to ok. Nova Vectra C caravan ma dve svetla po stranach a spise to oslnuje. A pokud mas kufr nalozen po okna, tak svetla nikam nedosviti.

Necituj poslední příspěvek, používej tlačítko "odpovědět". Citaci používej, pokud odpovídáš na nějaký starší příspěvek nebo na příspěvek z předchozí stránky vlákna. ;) Majesty
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Interiér a exteriér“