problém s kufrom
Moderátor: Moderátoři
-
problém s kufrom
ahojte ..Mám problém s otvorením kufra .Mám vectru c kombi,je tam elektrické otváranie kufra .Kufor mi nejde otvoriť ...kde je chyba?
stlačím na predných dverách čudel,kufor nereaguje......stlačím čudel na kufri,kufor nič....
stlačím na predných dverách čudel,kufor nereaguje......stlačím čudel na kufri,kufor nič....
Naposledy upravil(a) Jano KOHUT dne 03 úno 2011, 06:46, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s kufrom
jako elektricky otvíraní tím myslíš jenom zamek ? nebo otvíraní to že zmačkneš vzadu tlačitko a kufr se ti otevře a kdyz zmačkneš čudlik tak se ti kufr sam zavře. ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
je to klasika da sa to otvarat tlacitkom ktore je pri otvarani okien,alebo stlacenim snimaca na kufri a ked je otvoreny tak je este tlacidlo aj z vnutra na veku kufra....podmienka pre otvorenie,musi byt zatiahnuta rucna brzda inak to nefunguje.....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
no ako Janko uz to slape?to mas asi kratko to auticko,ci?
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
-
klape,klape.....ono to klapalo ,len niekedy to blbne
Ahoj borci. Mám taky problém, ale přesně obrácený. Zmáčknu tlačítko pro zavření co je na dveřích a dveře se začnou zavírat. Zhruba ve 2/3 se ale zastaví a dál už nepokračují. Po chvilce se opět otevřou. Netušíte co s tím může být??? Díky za info.
ahoj Kimi, můžeš sem prosim napsat jak jsi vyřešil svou závadu? Několikrát se mi stalo přesně to samé. V 1 třetině se to sekne a pak se dvere vrátí nahoru.Miluji Opela proto,že krasne opakuje na chlup stejné závady.Díky Ti za reakci.Kimi píše:Ahoj borci. Mám taky problém, ale přesně obrácený. Zmáčknu tlačítko pro zavření co je na dveřích a dveře se začnou zavírat. Zhruba ve 2/3 se ale zastaví a dál už nepokračují. Po chvilce se opět otevřou. Netušíte co s tím může být??? Díky za info.
ja mam taky problem s kufrem....sviti tam uplne na hovno osvetleni.....to trosku podcenili stou jednou sulfitkou .... budu tam asi muset koupit nejaky led trubice ))
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
No to mas pravdu,predesla Vectra B caravan mela svetylko ve stropu a bylo to ok. Nova Vectra C caravan ma dve svetla po stranach a spise to oslnuje. A pokud mas kufr nalozen po okna, tak svetla nikam nedosviti.
Necituj poslední příspěvek, používej tlačítko "odpovědět". Citaci používej, pokud odpovídáš na nějaký starší příspěvek nebo na příspěvek z předchozí stránky vlákna. Majesty
Necituj poslední příspěvek, používej tlačítko "odpovědět". Citaci používej, pokud odpovídáš na nějaký starší příspěvek nebo na příspěvek z předchozí stránky vlákna. Majesty