Omega B mlžení
Moderátor: Moderátoři
Re: Omega B mlžení
kde je vlastně přesně ten kabinový filtr? (omega facelift)
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
- Reklama
s tim mlžením nic neuděláte, já omg měl a bylo to kvůli tomu i několikrát v servise a pořád se to mlžilo, malinko pomohlo tlačítko ECO ale to minimálně
hold mlžení v zimě je na bednu
hold mlžení v zimě je na bednu
já s tím problém nemám, odmlžuje bleskově, mám digiklimu, ptám se jen preventivně kde ten filtr najdu, ale už asi vim, koukal jsem do chytré knihy jak na to.
já měl taky digi i s lidma, kteří přijeli na servis, tak říkali, že je to strašný, tak to je asi nějaký vyjímka
Opel Omega 100% odstranění mlžení !
Tak s tim mlženim ! dělá to že je ve větráku nefunkční okruhová klapka vzduchu, která při zapnutí klíčku v zapalování uzavře přívod vzduchu do auta,musí se vlest pod přístrojovou desku u spolujezdce tam je moturek větráku a musíte odstranit táhlo z klapky z menbránového ventylu u moturku větráku aby se klapka otevřela v přívodu vzduchu do auta, a vyndéjte pylový filtr a zkontrolujte otvorem jestli jí máte otevřenou tu klapku a máte 100% klid, udělal jsem to a mám klid ! pokud tam chcete nechat tu klapku jak je a aby byla funkční tak musíte ale vyměnit nový vzduchový mechanismus-ventyl ten ventyl jí má zavírat a otevírat tu klapku je řízený vzduch. podtlakem
Naposledy upravil(a) honza29vo dne 16 úno 2011, 15:37, celkem upraveno 3 x.
Re: Opel Omega se mi mlží prosim vás o radu
neskutečný....než založíš nové téma, použij tlačítko hledat, řeší se to tu. Smažte to někdo at tu není bordel a neřeší se to samé 2x
sloučeno by genius0011
sloučeno by genius0011