dotaz na svetla
Moderátor: Moderátoři
Re: dotaz na svetla
tak me sklo hlavne o to el sklapeni...
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
- Reklama
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Jo taaaaak, tak to pak jo
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak u eFka ale u Géčka jde udělat z neelektricky ovládaných el. ovládaný tím že vytrhneš ten stavitelnej šroub a zacvakneš místo něj motorek na ovládání
Ahoj kluci,
Když jste u té čiré optiky, mám na klasických světlech nasazený bixenony. Dost oslňujou a na pokutách už sem mohl mít další troje. Chci tam dát čočky, ale na internetu nachátim jen světla s oddělenýma dálkovíma od tlumených, potřeboval bych čirou optiku s čočkou pro H4, nebo ty původní nějak předělat jestli to jde. Jestli máte někdo zkušenost hodila by se mi.
Díky
Když jste u té čiré optiky, mám na klasických světlech nasazený bixenony. Dost oslňujou a na pokutách už sem mohl mít další troje. Chci tam dát čočky, ale na internetu nachátim jen světla s oddělenýma dálkovíma od tlumených, potřeboval bych čirou optiku s čočkou pro H4, nebo ty původní nějak předělat jestli to jde. Jestli máte někdo zkušenost hodila by se mi.
Díky
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
To lucky87: Světla s čirou optikou mají většinou jen dělené čočky (pokud se nepletu). A je to z toho důvodu že tlumená světla mají svítit více na silnici a dálkové výše a to by při stabilní čočce nešlo. Pokud máš původní světla, tak tam máš "drážky" (výbrusy) od výroby a to je z důvodu lomu světelného paprsku. Kdyby jsi to sklo jen "zbrousil" do čira, tak by jsi oslňoval okolní řidiče. Však pokud se podíváš na vozy s čirými světlomety a ať už jsou dodatečně montované nebo sériové, tak mají dvě čočky. Tohle je to co vím a pokud se pletu, tak mě někdo opravte
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Díky, ale musím odporovat. Pokud se podíváš na světla třeba VW Bora žádné drážky neuvidíš, cočku sice nemá, ale něco takového bych si představoval na astru.
stejny mas to mas u fabie.... je to dano konstrukci toho svetlometu.... ty drazky na rozptyl svetla co jsou normalne na skle presunuly na parabolu - odrazovou plochu a tim docilili stejneho odrazu a lomu svetla jak kdyby tam ty skla byly...
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
no a kde tohle seženu na astru?
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Bora, to má na odrazovou plochu přesunuté ze skla. Ale třeba takový Mercedes - Benz E-Klasse má dělené potkávací a dálkové světla, tady je obrázek:
http://www.emercedesbenz.com/Images/Feb ... _09A83.jpg
A se sehnáním na Astru bude asi problém....buď origa nebo engel eyes....
http://www.emercedesbenz.com/Images/Feb ... _09A83.jpg
A se sehnáním na Astru bude asi problém....buď origa nebo engel eyes....