Tak na tuto firmu raději nikoho neodkazuj-jedním slovem hrůza a druhým běs!!!!!!!!!!Bre@thlless píše:bez úprav určitě ne. Nevymejšlej kraviny a dej tam origo. Pokud se ti rosypal displej , posílám kontakt na člověka kterej je umí spravit. http://opel.stuchly.cz
pár dotazů ohledně VB 2.0 DTI,displej,turbo
Moderátor: Moderátoři
Re: pár dotazů ohledně VB 2.0 DTI,displej,turbo
- Reklama
- Bre@thlless
- Kontaktovat uživatele:
??? Mám informace od uživatelů , že O.K. Nějaké negativní zkušenosti ?
VB X17DT , K. GSI cabrio C20NE
- Bre@thlless
- Kontaktovat uživatele:
No pokud je ti líto dát 1tk za opravu a raději budeš překopávat el.instalaci a ještě plasty kolem budíků je to tvoje věc. Tyhle postoje prostě nechápu. Potom chudák člověk kterej si takový překopaný auto po někom takovim koupí...t.w.e.e.t.y píše:já nevymýšlím kraviny!Jen sem se ptal zda to jde ,jelikož můžu mít ten velký funkční(stejně mi jde jen o hodiny a teplotu,nic víc),než dávat 1tis-2tis za opravu.
VB X17DT , K. GSI cabrio C20NE
- t.w.e.e.t.y
tak právě proto se ptám jestli tam jde a co je stím spojeno za komplikace.Né každý má peněz na rozhazování,ty třeba jo.A hledaj levnější varianty!Na tom snad neni nic špatnýho.Co sem různě vyčet tak tam jde,velikostně se tam musí vejít,když se tam dávaj.Nevím jaké plasty u budíku musíš upravovat?a když má stejnou koncovku i s počtem pinů tak by měli základní věci fungovat ne?vím že se upravuje el. ale jen když někdo chce dodělat pc.Mě stačí hodiny a teplota jako na malém.Zřejmě nikdo neví na 100% tak to budu muset rozdělat a vyzkoušet
Opel Vectra B,2.0 DTi,74kw,rok 2000,combi/Opel Zafira A 2.0 DTi,74kw,rok 2000