zatim se mi to stalo asi 3x .. normalke rano vyjedu nastartuju pohoda jedu zahrivam pak odpoledne dom a cestou na nas kopec dycky trochu pridam jen trochu! a on zabere vyborne! ale za par sekund proste vypne a to uplne tak pustim okamzite plyn ze se to treba srova ale kdyz ho opet seslapnu tak noralne jakoby brzdil!!!! ani naznak zrychleni proste cukne a fakt zastavuje potvora nastesti jsem vyjel az na parkoviste tak rikam tj dobry ale nee... zdechl... jak naschval! vyjel sem kopec taktak a navrchu sem radil za 2 a chcip! rozla se baterka olej motor ale kdyz jsem zstavil vypl zapalovani vyndal klicek a znovu zkusil nastartovat tak vsechny kontrolky poslusne zhasly ale stejne jsem nenastartoval?!
kdyz se mi to stalo naposeldy tak jsem ho nechla vychladnout uklidnit a asi po 5minutach zase jel! ale dnes ani ň... startujustartuju citim ze starter toci jak ozivot ale neane chytnout?! nechpau?:( zadna kontrolka nesviti (pred zimou jsem byl na diagnostice a vse OK, zhavice jsem taky kontroloval) v nadrzi mam aktualne minimalne 20L nafty tak ja nevim coto na me zkousi?! POMUZETE MI PROSIM ??? DIKY
kamaradi mi dali tip akorat na palivovej filtr (ten mam cca 1rok(12000KM) starej) a nebo cerpadlo a to nevim jak mam zkontrolovat ci co stim?
2.2 DTI ztrácí vykon při sešlápnutí plynu..
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.2 DTI ztrácí vykon při sešlápnutí plynu..
a to se ti stalo ve velkych mrazech ?.. jestli ti třeba jen nezamrzla nafta..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
no v pondeli .. tzn tak -2 zas takova zima nebyla?! a zasadne tankuju u agipu benziny obcas shell ... takze jim verim ze snad maj nakou solidni kvalitu v zimnim obdobi ...
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
nesmíš tomu věřit a kontrolka el. motoru ti nesvítila ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
no kdyz zdechl tak se rozla kontrolka baterky, motoru a olej ale pak kdyz jsem vypl klicek a znovu zkousel startovat tak to vse poslusne zhaslo.. ale asi mu nesel do valcu vzduch nebo nafta?:( dnes jedu na diagnostiku a pak budem (doufam) odvzdusnovat cosedaa
tak už to máme ... přepadovy hadicky kaput! odvzdusnit a dat nove... no snad to bude ok uz