Zdravím,
mám takovej menší problém, jednou ráno jsem vyrazil do práce a cestou se ozvala větší tupá kovová rána. Znělo to jako náraz kamene zevnitř do blatníku, tak jsem tomu nevěnoval takovou pozornost. Odpoledne když jsem jel zpět se od předního pravého kola začaly při přejíždění byť i menších nerovností (koleje, dlažba, ... ) ozývat kovové rány. Auto nikam netáhne, nevibruje a odpružení funguje jak má. Poradíte co bych měl zkontrolovat a kde hledat závadu? Do servisu se mi s tím nechce, auto potřebuju denně. Předem díky za odpovědi.
PS: Vectru mám ve verzi GTS, r.v. 2004
Bouchání u pravého předního kola
Moderátor: Moderátoři
Bouchání u pravého předního kola
Vectra C 1.8 16V GTS 2004
- Reklama
Re: Bouchání u pravého předního kola
No klidně by to mohla být prasklá pružina, většinou praskne v posledním závitu a kolikrát na to člověk dlouho nepříjde. Mě odešli obě přední, zjistili to až v Oplu s tím, že už sem na tom jezdil asi dlouho
GTS
Pružinu mi radilo víc lidí ale zdá se být v pořádku, teda, od pohledu. Další problém se objevil dneska, cestou z práce přišla další rána a rachot přestal. Což mě znepokojuje mnohem víc, než když to rachotilo, protože muselo zákonitě něco upadnout. Nejhorší je, že na řízení není nic poznat, auto se chová pořád stejně.
Co horní uložení pružin.Zkoušel jsi plný rejd na místě?
vectra c 1.9cdti 88kw 2005 kombi
Plný rejd jsem zkoušel když to ještě bouchalo, žádný zvuky se neozývaly a šlo to normálně (s nastartovaným motorem zlehka, s vypnutým samozřejmě těžko ale šlo to). Žádný zvuky nebo jiný chování jsem nepozoroval ani teď jak to přestalo.